Odličan start

Nogometašice Širokog Brijega 'peticom' krenule u novu sezonu

Sport / Nogomet | 10. 09. 2017. u 17:54 I. K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometašice ŽNK Široki Brijeg furiozno su krenule u novu sezonu 1. ženske lige FBiH. Na gostovanju kod ŽNK Željezničar u Bosanskoj Krupi „uvalile“ su pet komada u mrežu domaćih i čistom peticom apsolvirale prvu ovosezonsku utakmicu.

Trener Ivan Kvesić je odlično analizirao domaću ekipu i taktički veoma kvalitetno pripremio ekipu za današnji susret, a to su djevojke potvrdile nadahnutom igrom na veoma teškom i kišom natoljenom travnjaku. Posebno su se istaknule reprezentativke Nikolina Čerkez s postignutim hat-trickom te Branka Bagarić koja je u mrežu domaćih spremila dvije lopte.

Rapsodiju Širokobriježanki nagovijestila je Nikolina Čerkez kada je već u 2. minuti „načela“ mrežu domaćih. Deset minuta kasnije udvostručila je vodstvo, a pogotkom u 17. minuti ostvarila i svoj prvi hat-trick u sezoni.

U drugom poluvremenu su Širokobriježanke ostala s igračicom manje na terenu jer je Nikolina Čerkez u 58. minuti zaradila isključenje. Ipak, taj se hendikep nije odrazio na ekipu Ivana Kvesića. Branka Bagarić je u 67. minuti povisila na 0:4, a onda u 87. minuti novim pogotkom postavila konačan rezultat (0:5).

Na kraju su utakmice Širokobriježanke snimile zajedničku fotografiju držeći u ruci šal Škripara te na taj način uputile čestitku vjernim navijačima za njihov 21. rođendan.

Kopirati
Drag cursor here to close