S kiše na krupu...

Nogometaši Wuhana zaključili da su doma ipak sigurniji nego u Europi!?

U kineskom prvoligašu Wuhanu igra i bivši hajdukovac Jean Kouassi, koji je za Bile igrao od od 2013. do 2015. godine., da bi 2015. godine Split zamijenio Wuhanom.
Sport / Nogomet | 14. 03. 2020. u 23:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: RTL.hr  / Jean Kouassi, bivši hajdukovac, trenutačno nastupa za Wuhan

Nogometaši kineskog Wuhana Zalla su zbog koronavirusa napustili svoju zemlju i otišli na pripreme po Europi, konkretnije u Španjolski Cadiz.

Međutim, nagli obrat situacije naveo je kineske nogometaše da napuste Europu nakon malo više od mjesec dana, umjesto dogovorenih dva mjeseca.

Naime, kako se sad situacija izmijenila te su Europa i Španjolska postale puno opasnije od Wuhana grada iz kojeg je virus i krenuo, procijenili su da im je pametnije vratiti se doma.

Za Wuhan je ove zime potpisao i bivši branič Seville Daniel Carrico, koji je nedavno izjavio da prilikom potpisa i nije bio nešto upućen o koronivrusu iako je cijeli svijet o tome pričao. No, sad ispada da je napravio dobar potez  jer je kineski grad postao sigurniji od Španjolske.

U kineskom prvoligašu igra i bivši hajdukovac Jean Kouassi, koji je za Bile igrao od od 2013. do 2015. godine., da bi 2015. godine Split zamijenio Wuhanom.

Kopirati
Drag cursor here to close