Odbili trenirati

Nogometaši Slobode štrajkaju zbog neisplaćenih dugovanja

Igrači tuzlanske momčadi su stupili u štrajk zbog neizmirenih obaveza prema njima.
Sport / Nogomet | 06. 09. 2019. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Slobode pojavili su se na treningu u petak u 10:30 sati, no odbili su trenirati. Igrači tuzlanske momčadi su stupili u štrajk zbog neizmirenih obaveza prema njima.

Uprava kluba je obećala isplatu zaostalih plaća, no do toga još uvijek nije došlo i igrači su bili primorani odbiti trenirati dok se situacija ne riješi.

Sloboda bi trebala u subotu igrati prijateljski susret u Vinkovcima protiv Cibalije, no po svemu sudeći on će morati biti otkazan, piše Klix.

Podršku igračima Slobode pružio je i Sindikat profesionalnih nogometaša u BiH.

''Sindikat profesionalnih nogometaša u BiH u potpunosti podržava igrače FK Sloboda Tuzla, koji su pokazali zajedništvo i zrelost u situaciju u kojoj su se zatekli. Naša organizacija zaštiti će s pravnog aspekta nogometaše Slobode, pored već sada nekoliko otvorenih slučajeva protiv ovog kluba zbog neplaćanja prispjelih ugovornih obaveza. Sindikat profesionalnih nogometaša u Bosni i Hercegovini je prethodno pokušao pismeno i telefonski kontaktirati rukovodstvo FK Sloboda, osobe odgovorne za zastupanje, no odgovora nije bilo. Igrači su svjesni svojih ugovornih obaveza, ali isto tako svjesni su svojih prava i znaju koje mehanizme mogu koristiti. Sindikat profesionalnih nogometaša u BiH, kao legitimni predstavnik igrača, zajedno s našim partnerskim odvjetničkim uredima , uradit će sve potrebno da zaštiti igrače FK Sloboda'', rekao je Aldin Đidic, osnivač SPN BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close