Zapeo novac iz Vijetnama

Nogometaši Sarajeva nisu otišli na pripreme, djelatnicima kasne plaće

Naime, momčad s Koševa objavila je priopćenje u kojem ističe da je sponzorski novac ''zapeo'' između Vijetnama i BiH.
Sport / Nogomet | 20. 06. 2019. u 17:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sarajeva, aktualnog prvaka BiH, nisu otputovali na pripreme u Slovenije zbog financijskih problema.

Naime, momčad s Koševa objavila je priopćenje u kojem ističe da je sponzorski novac ''zapeo'' između Vijetnama i BiH.

''Usred promjene većinskog vlasnika upravljačkih prava, FK Sarajevo suočio se sa sporadičnom birokratskom procedurom zbog financijskih transakcija iz Socijalističke Republike Vijetnam u Bosnu i Hercegovinu, koja se u prethodnom razdoblju intenzivno rješava.

Uzimajući u obzir veću količinu novca i činjenicu da se šalje prvi put na klupski račun, prilikom slanja novca od strane Vin grupacije, došlo je do ovih administrativnih procedura, jer je proces verifikacije znatno duži od očekivanog. Zbog nepovjerenja banaka na relaciji Vijetnam – Bosna i Hercegovina, novčana sredstva poslana od strane većinskog vlasnika upravljačkih prava već određeno vremensko razdoblje nisu raspoloživa, odnosno ne mogu leći na klupski račun, što je rezultiralo kašnjenjem plaća svim uposlenicima.

Finalno rješenje ove situacije se očekuje tijekom dana, najkasnije do petak, a svim djelatnicima se zahvaljujemo na ukazanom povjerenju i profesionalnosti. Svjesni da su naši djelatnici navikli redovno dobivati svoje plaće i posebne naknade, FK Sarajevo se unaprijed ispričava zbog razdoblja koji su nametnule spomenute okolnosti.

Odlazak na pripreme u Sloveniju koji je bio zakazan za četvrtak, 20. lipnja, bit će realiziran nakon uspješnog realiziranja isplata djelatnicima, ali i drugih administrativnih aktivnosti poput rješavanja viza za predviđeno putovanje u Škotsku u skorom razdoblju'', stoji u priopćenju FK Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close