Ide dalje

NK Široki Brijeg i Petar Raguž sporazumno raskinuli ugovor

Za pola godine provedene na Pecari Raguž je upisao ukupno pet nastupa u "plavo-bijelom" dresu.
Sport / Nogomet | 22. 06. 2021. u 18:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

NK Široki Brijeg i Petar Raguž sporazumno su raskinuli zimus potpisan dvogodišnji ugovor, a dvadesetčetverogodišnji desni bočni igrač odlučio je pronaći novi klub za sezonu koja slijedi, priopćili su u utorak iz tog kluba. 

Za pola godine provedene na Pecari upisao je ukupno pet nastupa u "plavo-bijelom" dresu.''Hvala cijelom kolektivu na ukazanoj prilici i na kratkom, ali ugodnom vremenu koje sam proveo na Pecari. Nažalost, stvari se nisu odvile kao što sam zamislio, rana ozljeda me udaljila od terena pa nisam imao priliku i mogućnost pokazati sve što sam htio i što sam sposoban. Posebna zahvala ide navijačima koji su nas podržavali u teškoj protekloj sezoni i davali nam dodatni vjetar u leđa na putu prema Europi'', rekao je Petar Raguž na odlasku.

Podsjećamo, Raguž je u Široki Brijeg stigao iz redova hrvatskog drugoligaša NK BSK. Ranije u karijeri branio je boje NK GOŠK - Dubrovnik 1919, NK Jadran Luka Ploče, HNK Čapljina, NK GOŠK Gabela i NK Čelik Zenica, a u mlađim kategorijama igrao je za RNK Split.

Kopirati
Drag cursor here to close