Pred praznom Pecarom

Široki Brijeg pobjedom preskočio Velež na ljestvici

Velež je bio bolja momčad, no nije iskoristio stopostotne prilike te je Široki osvojio sam tri boda.
Sport / Nogomet | 10. 11. 2019. u 18:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Širokoga Brijega s minimalnih 1:0 pobijedili su Velež u susretu 16. kola Premijer lige BiH igranim u nedjelju navečer pred praznim stadionom Pecara u Širokom Brijegu.

Širokobriježane je u vodstvo doveo Toni Jović u 10. minuti iz jedanaesterca. Prethodno je u kaznenom prostoru ''Rođenih'' srušen Dražen Bagarić. 

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Velež (Toni Jović)

Mostarci su nakon primljenog pogotka puno bolje zaigrali te su imali nekoliko izglednih prilika, a domaće je spašavao vratar Martin Zlomislić. Vrijedi istaknuti i stopostotnu priliku ''Plavo-bijelih'' kada je Bagarić pogodio vratnicu, a odbijanac iz neposredne blizine nije u mrežu uspio pospremiti Stipe Jurić.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Velež

Tijekom prvog poluvremena ozlijedio se strijelac pogotka Toni Jović kojeg je zamijenio Stipe Jurić, a na poluvremenu su Širokobriježani ostali bez kapetana Dine Ćorića koji je također zbog ozljede ostao u svlačionici.

Foto: Bljesak.info / NK Široki Brijeg - FK Velež

U drugom dijelu susreta gledali smo uglavnom izjednačenu utakmicu, prilika je bilo na obje strane, no rezultat se nije mijenjao. 

Foto: Bljesak.info / Nikad više novinara u press tribini na jugu Pecare

Široki Brijeg je ovom pobjedom skočio na sedmo mjesto premijerligaške ljestvice s 21 bodom dok je Velež pao na osmo mjesto te ima 19 bodova.

U 17. kolu Široki Brijeg će igrati na Grbavici protiv Željezničara, a susret je na rasporedu 24. studenog u 16:00 sati. Velež pak na svom stadionu dočekuje Sarajevo dan ranije u 13:00 sati.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close