Reprogramiranje

NK Čelik još nije potpisao sporazum s Poreznom upravom FBiH

Sport / Nogomet | 07. 09. 2017. u 19:32 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradska uprava Zenice priopćila je kako je spremna da izvrši plaćanje reprogramiranih dugovanja Nogometnog kluba Čelik prema Poreznoj upravi Federacije Bosne i Hercegovine, u skladu sa zaključkom Gradskog vijeća Zenica, ali da nije dobila potpisan sporazum.

Sredstva za plaćanje reprogramiranih dugovanja bit će operativna "u najkraćem roku, nakon što NK Čelik s Poreznom upravom FBiH potpiše Sporazum o reprogramu", a bez potpisanog Sporazuma između Čelika i Porezne uprave FBiH i otplatne liste, Grad nije u mogućnosti početi s uplatom sredstava za reprogram.

Kao što je poznato, Gradsko vijeće Zenice je 29. lipnja donijelo zaključak prema kojem se prihvaćaju dugovanja Nogometnog kluba Čelik prema Poreznoj upravi FBiH nakon potpisivanja Sporazuma o reprogramu.

Realizacijom ovog zaključka Gradska uprava će za potrebe plaćanja dugovanja NK Čelika na godišnjem nivou izdvajati blizu 400.000 KM i to u periodu od deset godina.

Nažalost, nakon više od dva mjeseca predstavnici Čelika nisu s Poreznom upravom FBiH potpisali sporazum tako da zaključak Gradskog vijeća Zenice do sada nije bilo moguće provesti.

Kopirati
Drag cursor here to close