Dok traje oporavak

Njemački portal objavio gdje bi Perišić želio nastaviti karijeru

Perišić se u Bayernu nalazi na posudbi, a prema svemu sudeći karijeru želi i dalje nastaviti na Allianz Areni i po završetku aktualne sezone.
Sport / Nogomet | 23. 02. 2020. u 08:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Ivan Perišić

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić je trenutačno izvan pogona jer se oporavlja od loma gležnja.

Ozljedu mu je na treningu Bayerna prouzročio Alvaro Odriozola, novopridošlo pojačanje na posudbi iz Reala, koji je nespretno startao na Perišića.

Prema prvim procjenama Bayernov napadač neće igrati do sredine ožujka.

Unatoč ovoj ozljedi, 31-godišnjem Vatrenom ide vrlo dobro u Bavarskoj. U 15 nastupa (devet od prve minute) u Bundesligi ubilježio je četiri gola, a nastupio je i u svih šest utakmica grupne faze Lige prvaka.

I Perišić se u Bayernu nalazi na posudbi, a prema svemu sudeći karijeru želi i dalje nastaviti na Allianz Areni i po završetku aktualne sezone.

Tu informaciju donosi njemački Sport1, no pitanje je hoće li ga Bavarci otkupiti jer je Ivan napunio 31 godinu početkom ovog mjeseca, a na ljeto bi trebao stići Leroy Sane iz Manchester Cityja.

Inicijalni iznos od 5 milijuna eura za posudbu je bila odlična cifra za ovavku akviziciju, ali ukoliko ga žele zadržati trajno u Muenchenu, njemački će prvak morati isplatiti 20 milijuna eura milanskom Interu.

Perišićeva želja je jasna, sada je loptica na Bayernovoj strani terena.

Kopirati
Drag cursor here to close