Nijemci krenuli

Njemački pokal: Kramarić zabio dva komada na startu sezone

Sjajnu partiju imao je Andrej Kramarić, koji je zabio dva pogotka u prolazu Hoffenheima protiv Chemnitzera.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2020. u 20:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Za razliku od nedavnog nastupa za Vatrene, kad se nije previše miješao u svoj posao, Kramarić u Hoffenheimu radi kao švicarski sat

Počela je sezona u Njemačkoj, a tijekom vikenda igrala se 1/32 finale njemačkog kupa, odnosno faza u kojoj se uključuju najbolji njemački klubovi.

Sjajnu partiju imao je Andrej Kramarić, koji je zabio dva pogotka u prolazu Hoffenheima protiv Chemnitzera.

Regularnih 90 minuta završilo je 1:1. Prvo jer Kramarić doveo goste u vodstvo u 48. minuti, da bi niželigaš izjednačio u 59. minuti preko Freibergera. Ušlo se potom u produžetke, u kojima je Chemnitzer preko Bickela došao do prednosti u 100. minuti.

Ipak, nisu izdržali do kraja te je Andrej Kramarić u 111. minuti iz kaznenog udarca postavio konačnih 2:2.

Kod izvođenja penala, hrvatski je reprezentativac zabio u prvoj seriji.

Nakon dvije serije Hoffenheim je imao 2:0 vodstvo, da bi potom dvojac Gačinović - Bičakčić promašio i uoči posljednje serije rezultat je bio izjednačen.

Na veliku žalost navijača i igrača Chemnitzera, Bickel je neprecizan, a Baumgartner je  realizirao odlučujući jedanaesterac i prolaz Hoffenheima u sljedeću rundu.

Što se tiče bundesligaša, stradala je berlinska Hertha, porazom od Eintrachta Braunschweig (4:5), a jedva su se provukli Eintracht Frankfurt, koji je svladao TSV 1860 München 2:1 u gostima, Stuttgart protiv Rostocka (1:0), Union Berlin protiv Karlsruhea (1:0) i Freiburg protiv Waldhofa iz Mannheima (2:1).

Kopirati
Drag cursor here to close