Vanessa Mai

Njemačka pjevačica uvrstila Luku Modrića među pet najvećih

"On najbolje predstavlja kvalitetu hrvatskog nogometa. Zvijezda u Real Madridu, zvijezda u reprezentaciji - i nije tajna da je dobar dio mog srca još uvijek u Hrvatskoj"
Sport / Nogomet | 06. 06. 2021. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Wikipedia / Vanessa Mai, njemačka pjevačica hrvatskih korjena

Vanessa Mai, rodnim imenom Vanessa Mandekić, njemačka pjevačica hrvatskoga porijekla, odabrala je pet najboljih nogometaša uoči predstojećeg Eura, piše Bild.

Vanessin otac je Hrvat, a majka Njemica, a njezin umjetnički pseudonim Mai potječe od mjeseca u kojem je rođena.

Za nju je Cristiano Ronaldo na prvome mjestu, jer je Portugalac, kako pjevačica kaže, ''istinska legenda koja može sama odlučiti utakmicu".

Pjevačica kaže kako je Cristianu ovo vjerojatno posljednji nastup na europskoj smotri pa stoga ide na prvu poziciju. A to što također dobro izgleda, ne može štetiti, kaže ona.

Na drugu poziciju svrstala je Roberta Lewandowskog.

"Skroman, obiteljski čovjek. Napokon je osvojio moje srce kad se 2021. javno poklonio Gerdu Mülleru nakon gola kojim je oborio rekord u Bundesligi, noseći majicu ispod dresa: '4Ever Gerd'. To je veličina", kaže Vanessa Mai.

Njemački vratar Manuel Neuer na trećem je mjestu, a opisuje ga kao 'tipa poput visokog stabla'.

Smatra kako je Neuer i dalje najbolji vratar na svijetu. Ako

"Njemačka želi postati europski prvak, Manuel Neuer mora imati svoje prste u igri. Inače sigurno neće uspjeti".

Četvrtu poziciju zauzima još jedan Nijemac, srednji branič Mats Hummels.

"Divim se kako se vratio u reprezentaciju iz koje je eliminiran prije nekoliko godina bez prigovora i rasprave. Baš kao i Thomals Müller. Kad ga njegova zemlja zatreba, on žrtvuje svoj odmor i tu je. Kape dolje".

Kao peti u njezinome izboru je Luka Modrić. Nije krv voda, kazat će mnogi, ali Luka je već bio u mnogim izborima među najboljima, zašto onda ne i kod ove ljepotice.

"On najbolje predstavlja kvalitetu hrvatskog nogometa. Zvijezda u Real Madridu, zvijezda u reprezentaciji - i nije tajna da je dobar dio mog srca još uvijek u Hrvatskoj", kazala je Vanessa.

Kopirati
Drag cursor here to close