Löw usosio Daliću?

Njemačka krade Hrvatskoj Bornu Sosu?!

Njemački izbornik Joachim Löw već stavio ime Borne Sose na popis 32 nogometaša koje će pozvati na pripreme za Europsko prvenstvo. S tog popisa otpast će šestorica prije nego što Njemačka započne natjecanje.
Sport / Nogomet | 07. 05. 2021. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bundesliga / Borna Sosa (Stuttgart)

Nevjerojatna vijest stigla je danas iz Njemačke da bi Borna Sosa mogao zaigrati za tamošnju reprezentaciju i na reprezentativnom dresu pored nacionalnog grba nositi i (četiri) zvjezdice koje nose svjetski prvaci.

Majka lijevog beka Stuttgarta je iz Njemačke pa s obzirom da je Sosa prošao sve omladinske kategorije Hrvatske, ali nije zaigrao za seniorsku vrstu, može se priključiti njemačkoj reprezentaciji.

Bild javlja da je njemački izbornik Joachim Löw već stavio ime Borne Sose na popis 32 nogometaša koje će pozvati na pripreme za Europsko prvenstvo. S tog popisa otpast će šestorica prije nego što Njemačka započne natjecanje.

Sosa je ove sezone odigrao 25 utakmica za Stuttgart i upisao učinak od 10 asistencija.

Borna Sosa je dobio njemačko državljanstvo, a nije isključeno da bi već na Europskog prvenstvu mogao nositi dres Elfa.

Izbornik Njemačke Joachim Löw te direktor reprezentacije Oliver Bierhoff već duže vremena prate Sosine igre u Stuttgartu.

Sosa je dobio njemačko državljanstvo, jer majka mu je rođena u Berlinu, a i sam je dio života proveo u Njemačkoj, javlja 24sata.hr.

Igrač Stuttgarta već je i razgovarao s Bierhoffom, no konačnu odluku još uvijek nije donio.

Sosa još uvijek nije debitirao za A reprezentaciju Hrvatske, dok za U21 reprezentaciju ima 19 nastupa.

Za koga će igrati na Euru, saznat će se uskoro…

Kopirati
Drag cursor here to close