Zbog kafane - bez utakmice

Nizozemski nogometaš suspendiran zbog tulumarenja sa manekenkom iz Sarajeva

Nizozemski nogometaš večer prije u Manchesteru do ranih jutarnjih sati tulumario sa svojom suprugom Nerminom Mekić i njenim prijateljicama.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2018. u 12:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Branič Stoke Cityja Erik Pieters nije zaigrao prošlog vikenda protiv Evertona, a kako piše Sky Sports News, razlog za to nije ozljeda, već činjenica da je nogometaš večer prije tekme tulumario.

Iako je planirao da Pieters igra od početka susreta na stadionu Bet365, predsjednik kluba Paul Lambert u posljednji tren odlučio je da će Kostas Stafylidis igrati, a Pieters neće.

 

Little touch up with @rachellugo #tricawards2018

Objavu dijeli Nermina Pieters-Mekic (@nerminapietersmekic)

Razlog za to je činjenica da je nizozemski nogometaš večer prije u Manchesteru do ranih jutarnjih sati tulumario sa svojom suprugom Nerminom Mekić i njenim prijateljicama, javlja Index.hr.

Iako nije bilo naznaka da je Pieters pio alkohol, Lambert je bio odlučan oko svoje kazne. Osim toga, zbog svega bi mogao biti i novčano kažnjen.

 

It’s time for the Christmas presents 

Objavu dijeli Nermina Pieters-Mekic (@nerminapietersmekic)

Nermina je bivša manekenka koja je rođena 1990. godine u Sarajevu. Sa šest godina se s roditeljima preselila u Nizozemsku, a osim u manekenstvu okušala se u pjevanju i plesu.

Na Instagramu se opisuje kao "kućanica iz Cheshirea, bosansko-nizozemska pjevačica i manekenka koja živi u sa suprugom Erikom Pietersom te psima Simbom i Blueom".

 

In love with this dress  @foreveruniqueofficial

Objavu dijeli Nermina Pieters-Mekic (@nerminapietersmekic)

 

Kopirati
Drag cursor here to close