Začarana mreža

Nisu tek tako sedma liga: Kako promašiti pet šansi u sedam sekundi?

Domaći igrači su u samo sedam sekundi zapucali pet šansi za postizanje pogotka! Čak su i poznate britanske TV postaje BBC i Sky izvijestili o ovoj neobičnoj zgodi pred golom Dulwich Hamleta.
Sport / Nogomet | 17. 12. 2018. u 21:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: The Guardian / Screenshot

Imena klubova kao što su Wingate & Finchley FC i Dulwich Hamlet FC većini ne znače ništa, a ujedno zvuče kao da su izmišljeni za potrebe kultne britanske serije "Mućke".

Međutim, jedna scena s utakmice između domaćeg kluba Wingate & Finchleyja i gostujećeg Dulwich Hamleta u prvom kolu kup natjecanja FA Trophy postala je viralnom.

Domaći igrači su u samo sedam sekundi zapucali pet šansi za postizanje pogotka!

Neobična scena dogodila se nakon jednog ubačaja iz kuta, a prvi udarac domaćih igrača sjajno je obranio gostujući vratar, da bi nakon toga obrana Dulwich Hamleta zaustavila loptu na samoj liniji gola, nakon čega je vratar ponovno odlično reagirao, a potom su obrambeni igrači u još dva navrata spriječili da domaćin postigne pogodak.

Peta intervencija obrambenog igrača bila je u pravom smislu bacanje na glavu! Ni William Shakespeare ne bi puno bolje zakomplicirao...

Čak su i poznate britanske TV postaje BBC i Sky izvijestili o ovoj neobičnoj zgodi pred golom Dulwich Hamleta.

Među komentatorima koji su se dobro zabavljali je i Pierre-Emerick Aubameyang, napadač Arsenala, koji u svom komentaru ''plače" od smijeha i nevjerice.

 Wingate & Finchley FC inače igra u sedmoj ligi, ali su na koncu ipak do kraja susreta uspjeli loptu ubaciti u protivničku mrežu, i to dva puta, te su se pobjedom od 2:0 plasirali u drugo kolo kupa.

Video: Wingate & Finchley fail to score in epic goalmouth scramble with Dulwich Hamlet

Oba ova kluba su iz Londona, pri čemu valja napomenuti da se  Dulwich Hamlet FC trenutačno natječe u višem rangu od Wingate & Finchley, odnosno u šestoj ligi.

Kopirati
Drag cursor here to close