I dalje bez trenera

Ništa od suradnje Sliškovića i Širokog Brijega

Sport / Nogomet | 10. 08. 2012. u 09:35 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Blaž Slišković se ipak ne vraća na Pecaru. Klupsko čelništvo Širokog Brijega obavilo je razgovor s ovim mostarskim stručnjakom koji je ipak otišao za opcijom inozemnog angažmana.

Nasljednik Marijana Bloudeka morat će se tražiti među alternativnim kandidatima. Iz Širokog su poručili da im je Baka, koji je njihov tim uspješno vodio u posljednjih jedanaest utakmica pretprošle sezone, bio broj jedan.

- Razgovarali smo korektno. Slišković je bio počašćen našom ponudom, no do suradnje ipak neće doći. U detalje ne bih ulazio, rekao je za Dnevni list generalni tajnik NK Široki Brijeg Josip Bevanda.

- Razgovarat ćemo s drugim kandidatima i što prije pokušati pronaći rješenje. Zaista ne bih spekulirao kada bi se to moglo dogoditi, dodao je Bevanda.

U nezgodno je vrijeme tim s Pecare ostao bez šefa struke, jer nadolazeće nedjelje na rasporedu je hercegovački derbi sa Zrinjskim. Ne pronađe li čelništvo na vrijeme Bloudekovog nasljednika, momčad će protiv Zrinjskog voditi dosadašnji pomoćnici u stručnom stožeru, Ivan Soldo i Ante Kokić, no djeluje kao da to ipak neće biti slučaj. Široki se tog problema želi što prije riješiti...

Inače, tko god dođe na klupu, bit će već šesti trener Širokog samo u posljednje dvije sezone. Pretprošlu je na poziciji šefa struke započeo Ivo Ištuk, da bi prvenstvo zatvorio Slišković.

Prošle sezone vraćen je na klupu Mario Ćutuk, no on se zadržao samo za vrijeme dvaju europskih utakmica s Olimpijom. Naslijedio ga je uoči starta nove sezone Premier lige Branko Karačić, a on je trajao do 17. kola i domaćeg remija sa Zvijezdom. Sezonu je kraju priveo Bloudek...

Kopirati
Drag cursor here to close