NK Široki Brijeg

Ništa od povratka Ante Hrkaća na Pecaru

26-godišnji vezni igrač nije uspio dogovoriti raskid ugovora sa svojim dosadašnjim klubom KF Teuta Durres do isteka prijelaznog roka u BiH.
Sport / Nogomet | 25. 07. 2018. u 22:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je tijekom pripremnog razdoblja trenirao s momčadi NK Široki Brijeg i igrao u pripremnim utakmicama, Ante Hrkać ipak se neće vratiti u matični klub, objavio je klub s Pecare na službenoj Facebook stranici.

Naime, ovaj 26-godišnji vezni igrač nije uspio dogovoriti raskid ugovora sa svojim dosadašnjim klubom KF Teuta Durres do isteka prijelaznog roka u Bosni i Hercegovini.

''Na žalost, svugdje u Europi prijelazni rok traje do 31. kolovoza, a kod nas do 20. srpnja. To znatno suzuje prostor za angažiranje novih igrača. Mi praktično možemo registrirati samo igrače koji su bili slobodni do 20. srpnja. Tako smo ostali bez mogućnosti angažiranja Hrkaća, a to je svakako dobra prilika za naše mlade igrače iz srednjeg reda, prije svih Matea Marića i Božu Vukoju da se nametnu'', kazao je sportski direktor Širokog Brijega Dalibor Šilić u izjavi za Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close