Drž ne daj...

Niša od Lukakua, Džeko i Rebić prve opcije za Inter?

Conte se okrenuo Anti Rebiću koji je jedini od Frankfurtovog ubojitog napadačkog trojca ostao u klubu. Inter bi dao Nijemcima 40 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca...
Sport / Nogomet | 31. 07. 2019. u 14:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Tribuna.com / Rebić, Džeko i Lukaku

Tko će na kraju predvoditi Interov napad u sezoni 2019./2020?

Na to pitanje odgovor traži i Antonio Conte, novi trener "crno-plavih", koji je ambiciozno ušao u projekt vraćanja slave posrnulom milanskom klubu. Puno se toga priča i piše, a tri su napadača zapravo opcija.

Broj jedan je Romelu Lukaku, no čini se da je Juventus u velikoj prednosti, tu je i Edin Džeko, iskusni bh. napadač, koji je zadnjih sezona sjajano igrao za Romu.

Treća opcija ili plan B je jedan hrvatski napadač kojeg se nakon Svjetskog prvenstva prošle godine 'vezalo' za niz klubova iz liga petice.

Čini se da bi do toga moglo i doći jer se Conte okrenuo Anti Rebiću koji je jedini od Frankfurtovog ubojitog napadačkog trojca ostao u klubu. Inter bi dao Nijemcima 40 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca koji je prošle sezone zabio deset golova u 38 utakmica uz šest asistencija.

Je li u ovome trenutku Conte već dobio svoj rođendanski poklon u obliku vrsnog napadača, Inter iz Milana nije službeno potvrdio.

Kopirati
Drag cursor here to close