Bavarski div predstavio trenera

Niko Kovač predstavljen u Bayernu, želi dovesti jednog Vatrenog

Bavarski div danas je službeno predstavio novog trenera
Sport / Nogomet | 02. 07. 2018. u 23:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon odlične sezone u klubu Eintracht Frankfurt, naš uspješni trener, Niko Kovač prešao je u redove Bayerna iz Münchena i danas održao službenu presicu za medije.

Kovač je istaknuo kako ima želju zadržati poljskog napadača Roberta Levandowskog za kojeg se već neko vrijeme vežu priče o odlasku.

''Želim igrače zadržati ovdje, ali znam da se svašta može dogoditi tijekom prijelaznog roka. Obavio sam telefonski razgovor s Lewandowskim i rekao mu svoje mišljenje. Veselim se suradnji s njim. On je napadač svjetske klase koji je mnogo postigao u ovom klubu i nadam se da će tako biti u budućnosti.''

Kovač je ugovor s Bayernom potpisa na tri godine, a u redove svog sadašnjeg kluba želio bi dovesti Antu Rebića koji je odigrao uspješnu sezonu u klubu Eintracht, a svojom igrom oduševljava i na svjetskom prvenstvu, piše Dalmacija news.

''On je igrač od kojeg ova momčad može imati koristi'', rekao je Kovač. Sportski direktor Hasan Salihamidžić bio je suzdržan po pitanju Rebića pa je odvratio da će se sve saznati ako dođe do novih imena.

Kopirati
Drag cursor here to close