Ivan Perišić

Nijemci se pitaju je li Vatrenog iz Intera otjerala jedna žena?

Perišić je u Bayern prešao nakon samo četiri dana od službenog upita kojeg su Bavarci uputili Interu. Nekli kažu kako je Milanezima interes Bayerna došao kao kec na desetku...
Sport / Nogomet | 15. 08. 2019. u 21:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Witters / Ivan Perišić

FC Bayern je u sjeni velike priče o dovođenju mlade njemačke zvijezde Leroyja Sanéa dobio jedno pomalo neočekivano, ali posve atraktivno pojačanje na bočnim pozicijama.

Viceprvak svijeta Ivan Perišić (30) ima dovoljno iskustva u nogama, ali i iskustva u Bundesligi, da za njegov učinak ne treba brinuti.

Čak i ukoliko Bayern već ovoga ljeta dovede Sanéa, iako je trenutačno ozlijeđen, pri čemu konkurenciju po bokovima čine i Kingsley Coman te Serge Gnabry, Perišić je kalibar igrača koji se može izboriti za svoje minute u Bayernu.

Sad se mnogi pitaju zašto se Inter tako užurbano riješio hrvatskog reprezentativca?

Naime, Perišić je u Bayern prešao samo četiri dana nakon službenog upita kojeg su Bavarci uputili Interu. Neki kažu kako je Milanezima interes Bayerna za Vatrenog došao kao kec na desetku, jer se Perišić nije uklapao u koncepciju novog trenera Antonia Contea. Međutim, nije samo to u pitanju, kažu bolje upućeni.

U Italiji se već odavno priča o lošoj klimi u svlačionici Intera, a generirali su je s jedne strane 'Balkanci' (Perišić, Brozović, Škrinar i Handanović), a s druge strane Južnoamerički krug igrača, predvođen Maurom Icardijem.

Icardi je i sam upitan glede ostanka u Interu, a njegova supruga i zastupnica Wanda Nara, zakuhala je svojedobno vruću kašu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Uno siempre recuerda aquellos besos donde se olvidó de todo.

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

U jednoj emisiji talijanske TV, Icardijeva supruga je izjavila kako bi joj dovođenje krilnog igrača koji je u stanju ubaciti u šesnaesterac pet iskoristivih lopti za njezinog supruga čak bilo draže i od novog ugovora za Maura.

Njemački Welt piše kako je to izazvalo pomutnju i razdor među igračima Intera.

"Molim te dovedi svoju suprugu u red, ne želim da više ikad priča o meni na TV", kazao mu je tada Perišić.

Kasnije, nakon što je milanski klub putem Twittera objavio kako Mauro Icardi više neće biti kapetan tima, Marcelo Brozović je nedvosmisleno jednim velikim lajkom pokazao kako se slaže s tom odlukom.

Nakon tih i niza kasnijih trzavica, sportske su ambicije kluba pale u drugi plan.

Novi trener Antonio Conte dao si je za zadatak uvesti red u svlačionici i uspostaviti ponovnu harmoniju i momčadski duh.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

Sporni bivši kapetan Mauro Icardi je još uvijek u Interu, ali je očito kako su i njegovi dani odbrojani. Ovoga ljeta ga se dovodilo u vezu s brojnim klubovima (primjerice Juve, PSG, Napoli, AS Rom, Boca Juniors), ali do transfera nije došlo.

Njemački Bild, stajući na neki način na Perišićevu stranu, piše kako se Hrvat ne treba više brinuti o Icardiju i njegovoj supruzi, jer im je Inter okrenuo leđa, a nakon godinu dana provedenih u Bayernu, Ivan će dobiti ili trajni ugovor s Bavarcima ili se vratiti u Inter u kojem više neće biti Maura Icardija i njegove fatalne supruge Wande.

Kopirati
Drag cursor here to close