Lijepa Mira

Nijemci odahnuli: Seksi Mirjana i dalje ostaje u Bundesligi!

Steven Zuber je na koncu ''presjekao'' situaciju odlaskom u siječanjskom prijelaznom roku iz Hoffenheima u VfB Stuttgart. To ujedno znači da će i njegova lijepa supruga Mirjana, koja u Njemačkoj ima dosta fanova, i dalje ostati u toj zemlji.
Sport / Nogomet | 10. 01. 2019. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Mirjana Zuber

Švicarski reprezentativac Steven Zuber (27) našao se ove sezone u dilemi: Što i kako dalje sa svojom karijerom? Ostati u Njemačkoj ili eventualno ići dalje?

Zuber je na koncu ''presjekao'' situaciju odlaskom u siječanjskom prijelaznom roku iz Hoffenheima u VfB Stuttgart. To ujedno znači da će i njegova lijepa supruga Mirjana, koja u Njemačkoj ima dosta fanova, i dalje ostati u toj zemlji.

Ovaj par, poznat po svom glamuroznom životu, dolazi iz manjeg grada (Heidelberg) u veći (Stuttgart), a bivša kandidatkinja za miss Švicarske i dalje će moći nesmetano sudjelovati u popularnoj emisiji RTL-a „Sylvies Dessous Models“, gdje nastupaju ljepotice kojima dobro stoji žensko rublje.

Stuttgart, kojem u prvenstvu ne ide baš najbolje, uzeo je Zubera na polugodišnju posudbu, s opcijom okupa ugovora. Kako u ovome klubu ništa ne bi bilo kako treba, gledajući aktualnu sezonu, Zuber je na zadnjem treningu u Hoffenheimu, istoga dana kad je potpisao ugovor sa Stuttgartom, izvrnuo stopalo. Naravno, prekinuo je trening, a trener Stuttgarta Markus Weinzierl izjavio je: ''To se savršeno uklapa u našu situaciju".

Na sreću, Zauberova ozljeda je lakše naravi, ali zasigurno ne ide u prilog njegovom brzom uklapanju u novi tim.

Steven Zuber je čak dobio i dres s brojem devet, koji je već godinu dana stajao slobodan, nakon odlaska bivšeg centarfora Simona Teroddea, koji se prije godinu dana vratio u FC Köln.

Foto: Blick.ch / Mira pozira s dresom svog supruga Stevena  Zubera

Lijepa Mirjana Zuber kaže za svog supruga da je najbolji na svijetu. Svoju karijeru gradi kao model i smatra kako je sudjelovanje u vrlo gledanoj emisiji „Sylvies Dessous Models“ velika šansa. Naime, u ovoj emisiji Sylvie Meis, bivša supruga proslavljenog nizozemskog nogometaša Rafaela van der Vaarta, traži djevojke koje će reklamirati njezinu vlastitu kolekciju ženskog rublja.

Zuberova supruga, tada kao Mirjana Vasović, bila je kandidatkinja za najljepšu Švicarku 2014. godine. Ona ima i srpsku putovnicu, a prošloga ljeta je uoči utakmice između Srbije i Švicarske na Mundijalu u Rusiji izjavila: “Pitaju me kako ću reagirati na stadionu. Mislim da ću ipak znati gdje igra moj suprug”.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

When in doubt, wear red.  Act like a lady now.. !#dubai#classy#dinner

Objavu dijeli Mirjana Mira Zuber (@mirjanazuber)

Kopirati
Drag cursor here to close