Zinedine Zidane

Nije normalno da je Modrić osvojio samo jednu La Ligu

Hrvatski veznjak Luka Modrić, koji se Realu priključio u ljeto 2012. ima samo jedan domaći naslov s Realom osvojen u sezoni 2016./2017., a to nikako ne može pojmiti francuski strateg koji za Modrića nikad nije skrivao simpatije.
Sport / Nogomet | 11. 02. 2020. u 17:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za trenera madridskog Reala Zinedinea Zidanea prioritet ove sezone je osvajanje naslova prvaka Španjolske.

Kraljevski klub rekorder je u domaćem prvenstvu s 33 titule, no od početka 21. stoljeća, odnosno u zadnjih 19 godina, osvojio ih je svega šest, što Zidane smatra neuspjehom. Hrvatski veznjak Luka Modrić, koji se Realu priključio u ljeto 2012. ima samo jedan domaći naslov s Realom osvojen u sezoni 2016./2017., a to nikako ne može pojmiti francuski strateg koji za Modrića nikad nije skrivao simpatije.

- Nije normalno da Luka Modrić ima samo jednu titulu u La Ligi, rekao je nebrojeno puta francuski strateg na klupi Reala, koji u kapetanu Vatrenih vidi iznimno važnu kariku za svoju momčad, javlja HRT.

Iako su Madriđani još uvijek u igri za osvajanje Lige prvaka (u osmini finala protivnik im je Manchester City), za Zidanea je prioritet La Liga.

Nakon 23 kola ove sezone Real Madrid na vrhu je La Lige s tri boda više od glavnog konkurenta Barcelone. Katalonski div u zadnjih je 19 godina deset puta bio prvak Španjolske, a svih deset titula s Barcom ima argentinska zvijezda Lionel Messi.

Kopirati
Drag cursor here to close