Neuspjeli projekt?

Ni Real ni igrač nisu zadovoljni: Luka Jović mijenja klub i seli u Serie A?

Jović u Madridu nije pokazao da je bio vrijedan 60 milijuna koje je Kraljevski klub iskeširao za njega. Mladi srpski reprezentativac je u 19 utakmica u bijelom dresu postigao samo dva gola te je isporučio jednu asistenciju.
Sport / Nogomet | 08. 03. 2020. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: EFE / Zidane je želio dovesti Jovića, ali očito je da mu ne vjeruje previše

Luka Jović nakon što je u zadnjim utakmicama potpuno nestao iz sastava Reala i izgubio minutažu, mogao bi promijeniti sredinu te se preseliti u Italiju gdje je za njega zainteresiran talijanski gigant Napoli.

Jović nakon prelaska iz Frankfurta u Madrid nije pokazao da je bio vrijedan 60 milijuna koje je Kraljevski klub iskeširao za njega. Mladi srpski reprezentativac je u 19 utakmica u bijelom dresu postigao samo dva gola te je isporučio jednu asistenciju.

Nedovoljno u svakom slučaju da bi se zadovoljio Zidane. Jović je tako u potpunosti izgubio minutažu posljednjih utakmica te se protiv Barcelone nije nalazio ni na klupi.

Radi toga došla je informacija kako je Aurelio De Laurentiis, predsjednik Napolija, zainteresiran za usluge mladoga napadača, o čemu je u nedjelju pisala i dobro upućeni AS.

Treba napomenuti kako agent Luke Jovića ima nekoliko igrača u dresu Napolija. To su među ostalima - Kalidou Koulibaly, Nikola Maksimović, Diego Demme i Kévin Malcuit.

Real ne želi pustiti Jovića trajno nakon samo jedne sezone, ali ne bi imali ništa protiv posudbe.

S druge strane, Jović je zainteresiran za prelazak u drugi klub, bila to posudba ili trajni odlazak.

Inače, Real večeras gostuje u Sevilli, gdje će na stadionu Benito Villamarín u 21 sat započeti utakmicu s domaćim Betisom. Luka Jović nije među putnicima.

Kopirati
Drag cursor here to close