Lewin 250. gol

Nezaustavljivi Lewandowski donio važnu pobjedu Bayernu

Aktualni prvak Njemačke Bayern Muenchen pobijedio je uz puno sreće odlični Wolsburg sa 2:1, a Vukovi su vodili 1:0 sve do kraja prvog poluvremena. Onda je na scenu stupio Lewandowski.
Sport / Nogomet | 16. 12. 2020. u 23:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktualni prvak Njemačke Bayern Muenchen pobijedio je uz puno sreće odlični Wolsburg sa 2:1 i tako mu nanio prvi poraz u ovom prvenstvu.

Momčad Wolfsburga vodila je sve do kraja prvog poluvremena pogotokom Maxa Phillipa iz 6. minute. Bayern se mučio, primili su još jedan pogodak, ali je poništen zbog zaleđa.

Kada se već mislilo da će se na predah otići s vodstvom Wolsburga pojavio se tko drugi nego Robert Lewandowski koji je zabio svoj 250. pogodak za Bayern u Bundesligi.

Početkom drugog dijela, Poljak je iskoristio veliku pogrešku gostujuće obrane i zabio za 2:1, što se na kraju pokazalo kao konačan rezultat.

Wolsburg je pred kraj dvoboja imao dvije velike prilike, ali fantastično je branio Manuel Neuer i ostavio sva tri boda u Muenchenu.

Josip Brekalo je igrao do 70. minute, a Marin Pongračič do 78. minute.

U ostalim dvobojima vodeći Bayer je razmontirao Koeln u gostima sa 4:0. Pogotke su postigli Weiser, Diaby, Schick i Wirtz. Tin Jedvaj i dalje redovito grije klupu Apotekara koji su sada jedini klub Bundeslige bez poraza u aktualnoj sezoni.

RB Leipzig je također slavio kod Hoffenheima sa 1:0. Jedini pogodak postigao je Poulsen u 60. minuti. Andrej Kramarić odigrao je svih 90 minuta za Hoffenheim.

Augsburg je kao gost pobijedio Arminiju Bielefeld 1:0, a gol vrijedan tri boda postigao je Jeffrey Gouweleeuw u 85. minuti.

Ranije je Freiburg u Gelsenkirchenu porazio nemoćni Schalke s 2:0.

Na tablici je vodeći i dalje Bayer sa 28 bodova, dok su iza njega Bayern i Leipzig sa 27.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close