Veliko dijete

Neymar boravkom u Španjolskoj razbjesnio trenera i navijače PSG-a

Brazilac se prvo s bivšim suigračima družio u Barceloni, a potom je u srijedu boravio u Madridu gdje je pratio Davis Cup u društvu Piquea...
Sport / Nogomet | 22. 11. 2019. u 20:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Omnisport / Thomas Tuchel  i Neymar

Neymar Jr. daleko je od omiljenog lika u PSG-u, a sve češće se spominje njegov povratak u Barcelonu, kojeg i on sam, ako je vjerovati medijskim natpisima, itekako priželjkuje.

Tomu u prilog ide i njegovo ponašanje tijekom Davis Cupa koji se ovih dana održavao u Madridu.

Brazilac se prvo s bivšim suigračima družio u Barceloni, a potom je u srijedu boravio u Madridu gdje je pratio Davis Cup. Neymar je bio u društvu Gerarda Piquea što je dodatno naljutilo navijače PSG-a.

O njegovom ponašanju danas je govorio i trener francuskog kluba Thomas Tuchel koji je jednostavno poručio da on tu ne može ništa učiniti jer nije njegov otac, a ni policija.

Foto: picture-alliance / Neymar u Madridu prati Davis cup 

"Neymar je jučer dobro trenirao. Već dva tjedna, od povratka u ekipu, ponaša se vrlo profesionalno. Radio je puno više od ostalih", izjavio je Tuchel uoči utakmice između PSG-a i Lillea, dajući na taj način do znanja da on ipak mjeri samo učinke na travnjaku.

Nakon što je Neymar vidio sve kritike francuske javnosti i navijača PSG-a odlučio se oglasiti na društvenim mrežama. Neymar je na svoj način pokazao da se baš ne zamara što se o njemu priča.

"U svakom životu imate nevolje, ali kada se brinete o tome onda je to duplo gore. Ne brinite se, budite sretni", poručio je Neymar.

Kopirati
Drag cursor here to close