Oporavak ide po planu

Neymar se vraća sredinom svibnja

"Na teren se vraćam za mjesec dana. Oporavak ide po planu i za sada je sve OK," kazao je Neymar.
Sport / Nogomet | 13. 04. 2018. u 17:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zvijezda brazilske nogometne reprezentacije i Paris St Germaina Neymar (26) vratit će se na teren sredinom svibnja, potvrdio je brazilski napadač u razgovoru za TV Globo.

"Na teren se vraćam za mjesec dana. Oporavak ide po planu i za sada je sve OK," kazao je Neymar.

Brazilski majstor se ozlijedio u derbiju protiv Marseillea, 25. veljače kada je zaradio istegnuće gležnja i napuknuće pete metatarzalne kosti u desnom stopalu. Ubrzo je operiran u Belo Horizonteu gdje je i započeo oporavak.

Prema prvim prognozama oporavak je trebao trajati tri mjeseca, no čini se kako će biti ipak nešto kraći. Dio brazilskih medija navodi kako bi Neymar mogao zaigrati protiv Hrvatske u prijateljskom susretu 3. lipnja u Engleskoj.

Ova vijest sasvim sigurno razveselit će brazilskog izbornika Titea uoči početka svjetskog prvenstva u Rusiji koje počinje 14. lipnja.

Brazil će prvu utakmicu u skupini E imati 17. lipnja protiv Švicarske, pet dana kasnije slijedi okršaj protiv Kostarike, a posljednju utakmicu u skupini 'Selecao' će imati 27. lipnja protiv Srbije.

Prije World Cupa, Brazil će imati dvije prijateljske utakmice - 3. lipnja protiv Hrvatske, a 10. lipnja protiv Austrije.

Kopirati
Drag cursor here to close