Suze

Neymar se teško nosi s ozljedom

Zbog ozljede koju je zadobio u utakmici Kupa Francuske protiv Strasbourga sjajni napadač bit će izvan terena do travnja.
Sport / Nogomet | 20. 02. 2019. u 10:03 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilski nogometaš Neymar izjavio je da je nakon loma metatarzalne kosti u desnom stopalu u siječnju ove godine plakao dva dana.

Zbog ozljede koju je zadobio u utakmici Kupa Francuske protiv Strasbourga sjajni napadač bit će izvan terena do travnja. Radi se o istoj ozljedi koju je pretrpio u veljači prošle godine, ali se uspio oporaviti do Svjetskog prvenstva, koje je održano prošlog ljeta u Rusiji.

''Ovoga puta sam ima dosta problema da pređem preko toga. Proveo sam dva dana kod kuće plačući. Prvi put kada sam se ozlijedio rekao sam sebi da ću ići na operaciju i da ću se oporaviti što je prije moguće. Nisam bio tužan'', kazao je Neymar za brazilske medije.

Prošle godine Neymar se vratio nogometu tri mjeseca nakon operacije. Ovoga puta medicinsko osoblje Paris Saint-Germaina odlučilo se za konzervativnu metodu liječenja frakture, kako Brazilac ne bi morao na drugu operaciju.

PSG je nakon Neymarove povrede, koju je zadobio 23. siječnja, objavio da će mu za oporavak trebati najmanje deset tjedana. To znači da će propustiti i uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda.

No, PSG je i bez Neymara nadomak četvrtfinala, jer je u prvom susretu na Old Traffordu slavio sa 2:0. Uzvrat je na programu 6. ožujka na pariškom Parku prinčeva.

 

Kopirati
Drag cursor here to close