Vrtoglave cifre

Neymar potpisao ugovor s PSG-om do 2025. uz carsku plaću

Neymar je u Pariz stigao u kolovozu 2017. iz Barcelone za rekordnu odštetu od 222 milijuna eura i tada je potpisao petogodišnji ugovor. Prema novom ugovoru Neymar Jr. ostaje u Paris Saint-Germainu do 2025.
Sport / Nogomet | 09. 05. 2021. u 13:06 Bljesak.info/Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilska nogometna zvijezda Neymar Jr. ostaje u Paris Saint-Germainu do 2025., objavio je u subotu aktualni francuski prvak koji je prije četiri dana poražen u polufinalu Lige prvaka od Manchester Cityja.

Neymar je u Pariz stigao u kolovozu 2017. iz Barcelone za rekordnu odštetu od 222 milijuna eura i tada je potpisao petogodišnji ugovor.

Iako su tijekom prošle i ove sezone mediji naveliko špekulirali o njegovom povratku u Barcelonu, Neymar je u subotu svoju dugoročnu nogometnu budućnost vezao uz PSG.

Prema pisanju francuskog sportskog dnevnika L'Equipe, Neymarov ostanak u Parizu trebao bi vlasnike PSG-a koštati 30 milijuna eura po sezoni. Mjesečno će dakle Brazilac zarađivati dva i pol milijuna eura.

"Jako sam sretan što ću ostati ovdje još četiri godine, što ću biti dio klupskog projekta, pokušati osvajati naslove, pokušati ostvariti naš najveći san i osvojiti Ligu prvaka", izjavio je Neymar te dodao da se promijenio kao čovjek i igrač.

"Ponosan sam što sam dio povijesti Paris Saint-Germaina. Mislim da sam napredovao kao osoba, kao ljudsko biće, ali i kao igrač. Jako sam sretan što sam produžio ugovor i nadam se da ću PSG-u donijeti još mnogo trofeja. Na pravom smo putu, sve smo bliže osvajanju Lige prvaka. Uvjeren sam da mi to možemo", zaključio je Neymar.

Kopirati
Drag cursor here to close