Skroman momak

Neymar: Ja sam najbolji igrač na svijetu, ali...

"Selecao je bolje pripremljen nego onaj od prije četiri godine. Ove će godine Svjetsko prvenstvo značiti više od Lige prvaka”, kazao je Neymar za alternativni YouTube kanal „Desimpedidos“
Sport / Nogomet | 15. 06. 2018. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilska nogometna zvijezda Neymar izjavio je kako sebe smatra najboljim igračem na svijetu, uz opasku kako su Cristiano Ronaldo i Leo Messi iznad svih, tako i iznad njega, ali oni ionako nisu s ovog planeta.

"Dvojica koji su ispred svih su Cristiano Ronaldo i Messi. Uz svu skromnost, moram kazati kako sam trenutačno ja najbolji igrač na svijetu, jer njih dvojica nisu s ovog planeta", rekao je u šali Neymar.

"Selecao je bolje pripremljen nego onaj od prije četiri godine. Ove će godine Svjetsko prvenstvo značiti više od Lige prvaka”, kazao je Neymar za alternativni YouTube kanal „Desimpedidos“, koji je iznimno popularan kod tamošnjih navijača.

Drugim riječima, ako osvoji naslov svjetskog prvaka, Neymar misli da bi mogao biti proglašen najboljim igračem na svijetu.

Neymar, kao što je poznato, na Mundijal dolazi nakon ozljede i operacije u veljači ove godine, ali je u pripremnim utakmicama pokazao kako ne samo da nije zaboravio igrati nogomet, nego je još željniji lopte.

Kopirati
Drag cursor here to close