Svrake kupuju

Newcastle plaća Bayernu 80 milijuna eura za francuskog braniča?

Upravo su Bavarci prije dvije godine platili 80 milijuna eura njegovom tadašnjem klubu Atletico Madridu i time je Hernández postao Bayernov najskuplji igrač u povijesti.
Sport / Nogomet | 24. 05. 2020. u 07:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AS / Lucas Hernández (FC Bayern)

Velik je broj igrača koji se dovode u vezu s Newcastleom u posljednje vrijeme, te je sigurno da će biti značajnih pojačanja.

Jedno od njih trebao bi biti nogometaš Bayerna, Lucas Hernandez, koji bi trebao donijeti veliku sigurnost u obranu ove ekipe.

Tako je novi vlasnik spreman platiti čak 80 milijuna eura za dovođenje Lucasa Hernandeza, a teško je zamisliti da bi to Bayern mogao odbiti.

Upravo su Bavarci prije dvije godine platili 80 milijuna eura njegovom tadašnjem klubu Atletico Madridu i time je postao Bayernov najskuplji igrač u povijesti.

Ove sezone on je odigrao četrnaest utakmica u dresu Bayerna, a razlog zbog kojeg je propustio ostale je teža ozljeda.

Ranije se pisalo kako bogati princ Bin Salman u Newcastle namjerava dovesti trenera Mauricija Pochettina koji je prošle godine s Tottenhamom igrao finale Lige prvaka te senegalskog stopera Kalidoua Koulibalyja iz talijanskog velikana Napolija.

Također se pojavila informacija kako mu je jedan od planova i transfer velškog nogometaša Garetha Balea, nekadašnjeg najskupljeg igrača svijeta, kojeg bi Kraljevski klub rado prodao.

Pochettino je, prema pisanju engleskih medija, svoj dolazak među 'Svrake' uvjetovao dovođenjem Philippea Coutinha.

Kopirati
Drag cursor here to close