Bili tići

Nevjerojatan poraz Hajduka

Preokret Lokomotive protiv Hajduka, Dinamo osigurao naslov
Sport / Nogomet | 22. 06. 2020. u 07:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Lokomotive su velikim preokretom na stadionu u Kranjčevićevoj od zaostatka 0-2 došli do pobjede 3-2 i drugog mjesta na ljestvici koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, a to je ujedno i Dinamo promoviralo u prvaka šest kola prije kraja prvenstva.

Hajduk je poveo u trećoj minuti spretnim pogotkom kapetana Mije Caktaša. Isti je igrač u 36. minuti za vodstvo 2-0 realizirao kazneni udarac dosuđen zbog prekršaja na Jairu. U drugoj minuti sučevog dodatka u prvom dijelu kapetan Lokomotive Denis Kolinger je iz neposredne blizine glavom poslao loptu u mrežu za 1-2.

Lokomotiva je u drugom poluvremenu od prve sekunde krenula po izjednačujući pogodak. Činilo se da su ga 'lokosi' postigli u 60. minuti, ali je na intervenciju VAR-a gol Tucija poništen zbog zaleđa.

U 66. minuti domaći su izjednačili sjajnim pogotkom Tucija, koji je sa 16 metara iskosa pogodio suprotne rašlje. Hajduk je priliku za novo vodstvo imao u 76. minuti, kad je Jakoliš nakon dodavanja Nejašmića sam izbio pred Grbića, ali je pucao izrazito loše i prebacio vrata.

Video: LOKOMOTIVA vs HAJDUK 3:2 (30.kolo, HT Prva liga 19/20)

U 90. minuti je Kastrati prošao dvojicu Hajdukovih braniča, ubacio pred vrata gdje je bio Uzuni, ali je njegov udarac bio neprecizan.

U osmoj minuti sučevog dodatka Oliver Petrak je nakon udarca iz kuta pogodio glavom za potpuni preokret i pobjedu 'lokosa', izvještava HRT.

Pobjeda Lokosa je ujedno Dinamo promoviralo u prvaka šest kola prije kraja prvenstva.

Kopirati
Drag cursor here to close