Odsutan s posla

Nevjerojatan gol: Vratar se osvježavao vodom dok je tekla akcija!?

Branič Duisburga Nauber želio je svome vrataru dodati loptu glavom, ali Flekken je u tom trenutku bio odsutan s radnog mjesta. Naime, on se nalazio unutar svoga gola i osvježavao se vodom iz plastične boce.
Sport / Nogomet | 24. 02. 2018. u 23:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vratar njemačkog drugoligaša Duisburga Mark Flekken postao je u subotu ''popularan'' diljem svijeta svog nesvakidašnjeg poteza na prvenstvenoj utakmici protiv Ingolstadta.

Prilikom jedne kontre protivničkih igrača, branič Duisburga Nauber želio je svome vrataru dodati loptu glavom, ali Flekken je u tom trenutku bio odsutan s radnog mjesta. Naime, on se nalazio unutar svoga gola i osvježavao se vodom iz plastične boce.

Utakmica je za njega i njegov tim počela optimalno, piše Bild, jer su u 13. minuti poveli 1:0, s tim da je minutu ranije Flekken obranio jedanaesterac kojeg je izveo Ingolstadtov napadač Kutschke.

Duisburg je nakon prvog gola postigao još jedan, ali ga je sudac poništio zbog zaleđa. I dok je stadionom još odzvanjala slavljenička glazba, gosti su brzo izveli slobodan udarac i poveli kontru, ali domaći vratar očito nije pratio razvoj događaja, nego se ''vođen'' glazbom koja ide uz postignuti gol otišao napiti vode.

Lopta koju je branič vratio svome vrataru, umjesto Flekken došla je Kutschkeu, koji mu se osvetio za prethodno obranjeni penal, izjednačivši na 1:1.

Ipak, domaćini su na kraju dobili utakmicu rezultatom 2:1, a strijelac pobjedonosnog zgoditka bio je Tashchy u 66. minuti utakmice iz sumnjivo dosuđenog jedanaesterca.

Kopirati
Drag cursor here to close