Ode sve u Njemačku :)

Neven Subotić se vratio u Bundesligu: Potpisao za Union Berlin

Najbolje dane u karijeri Subotić je proveo upravo u Bundesligi i to u dresu dortmundske Borussije gdje je boravio najvećim dijelom karijere.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2019. u 09:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Imago / Neven Subotić

Bivši reprezentativac Srbije Neven Subotić nakon godinu i pol avanture u Francuskoj, gdje je nosio dres St. Etiennea, vratio se u Bundesligu. Subotić je potpisao ugovor s novim prvoligašem Union Berlinom, a u klub je došao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s francuskim klubom.

Najbolje dane u karijeri Subotić je proveo upravo u Bundesligi i to u dresu dortmundske Borussije gdje je boravio najvećim dijelom karijere.

Na povratku u Bundesligu nogometaš rođen u Banja Luci potpisao je s Union Berlinom dvogodišnji ugovor i bit će od pomoći klubu u ostvarenju prvog cilja, a to je ostanak u najboljem društvu.

"Htio sam se vratiti u Bundesligu. Ovdje sam igrao dugi niz godina, a uvjeren sam da će ova momčad biti dobra u sljedećoj sezoni. Igrao sam s Borussijom prije tri godine protiv Union Berlina i osjetio sam fantastičnu atmosferu tako da mi je stvarno drago što ću biti dio ove priče", kaže Subotić na dolasku u novi klub.

U Bundesligi je nastupao od 2006. godine kada je stigao u Mainz da bi nakon dvije sezone u Mainzu, prešao u Borussiju, slijedeći svog mentora Jürgena Kloppa. Tamo igrao sve do odlaska u Francusku. Jedno kraće vrijeme proveo je na posudbi u Kölnu.

Kopirati
Drag cursor here to close