NK GOŠK Gabela

Neretljak: Ne smijemo pogriješiti sa pojačanjima

S postojećim sastavom novi trener Lavova je skupio po 3 pobjede i poraza te 2 remija.
Sport / Nogomet | 04. 12. 2018. u 09:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Par prilika više od protivnika je stvorio GOŠK protiv Radnika, ali s obzirom na razinu učinkovitosti Gabeljana nedovoljno da bi osvojili sva tri boda i s nešto mirnijom računicom otišli na zimsku stanku koja će, prema onome što naprave kroz angažman novih igrača, odlučiti koliko će biti konkurentni u utrci za ostanak u Premijer ligi.

Lavovi su čak i spašavali bod jer je Radnik poveo golom Dušana Martinovića u 52. minuti, da bi izjednačio Mirsad Ramić u 80.

''Još jedna u nizu teških utakmica gdje nas na otvaranju nije bilo nigdje, pogotovo prvih 25 minuta. Važnost utakmice je učinila da igrači nisu dobro reagirali u prvom dijelu. Raduje me da smo po primljenom golu u drugom poluvremenu bili jedna druga momčad i izmjenama pokušali više igrati. Imali smo dosta prilika, dali zasluženo gol, a mogli smo dati i drugi. Međutim to je nogomet. Radnik je odlična ekipa i najviše me strah bilo kako će ova utakmica završiti. Čestitam im na utakmici, a našim momcima nemam prava zamjeriti, čak su me u završnici oduševili'', komentar je trenera GOŠK-a Mate Neretljaka.

Poručio je kako će nogometašima dati plan treninga tijekom zimske stanke kako bi spremni stigli na početak priprema za proljeće. U međuvremenu, najveći posao je ipak na upravi i struci.

''Očekuje nas teških 14 kola, moramo se pojačati u svim linijama, znate da je napadač prijeko potreban jer bez golgetera je teško dobiti utakmicu. Na nama, i ljudima u klubu, je da ne promašimo s pojačanjima. To je najvažnije i treba ciljano dovoditi. Točno znamo što nam treba, trebamo izabrati i s tim ići u pravu borbu.
Neretljak kaže da GOŠK-u treba stoper, vezni, napadač, bočni igrač…'', kaže trener GOŠK-a za Dnevni list.

''Možda djeluje kao puno igrača, ali to je moj zahtjev i predsjednik kluba se također složio s tim. Jednostavno, fali nam i iskustva i znanja'', dodaje.

S postojećim sastavom novi trener Lavova je skupio po 3 pobjede i poraza te 2 remija.

''Zadovoljan sam svojom dionicom, izvukli smo dosta toga otkad sam došao. Momčad je otad u konstantnom rastu do današnje utakmice i to me raduje. Međutim, za nešto više nam trebaju pojačanja. Treba se sjetiti samo broja stvorenih i promašenih prilika. Obranu smo čak uspjeli “uštelovati”, ali to je dosta lakše nego veznu i napadačku liniju. S pravom kupovinom vjerujem da možemo izboriti ostanak jer ova sredina je to zaslužila. Skidam kapu ovim ljudima koji se bore, ulažu novce i imaju tako veliku volju'', rekao je Mato Neretljak.

Kopirati
Drag cursor here to close