Inter se ne šali

"Nerazzurri" žele tri Realova veznjaka: Modrića, Kroosa i Kovačića!

Modrić je i dalje prva želja Intera, a na njegovom dovođenju radi novi sportski direktor "Nerazzurra", Beppe Marotta. Osim Modrića, Inter je zainteresiran za još dvojicu veznjaka "kraljevskog kluba".
Sport / Nogomet | 08. 01. 2019. u 13:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Inter i dalje ne odustaje od Luke Modrića. Štoviše, sada su proširili svoj Interes i uz hrvatskog kapetana zanimljivi su im i Mateo Kovačić te Toni Kroos, piše Tuttosport.

Kampanju za dovođenje Modrića Inter je pokrenuo prošloga ljeta. Nudili su mu veću plaću, imali su podršku Lukinih suigrača Perišića i Brozovića, ali Real je najboljeg igrača svijeta ipak uspio nagovoriti na ostanak.

On je i dalje prva želja Intera, a na njegovom dovođenju radi novi sportski direktor "Nerazzurra", Beppe Marotta. Osim Modrića, Inter je zainteresiran za još dvojicu veznjaka "kraljevskog kluba".

Prvi je Mateo Kovačić koji je na posudbi u Chelseaju. Mateo nema preveliku želju vratiti se u Madrid u kojemu nikada nije imao pravu minutažu, zadovoljan je u Chelseaju i redovito igra. Ali ni ponuda bivšeg kluba vjerojatno ne bi bila nezanimljiva... Interu će u slučaju Kovačića najviše problema praviti konkurencija - Matea želi otkupiti Chelsea, a zainteresiran je i Tottenham.

Najteže bi Talijanima moglo biti sa Tonijem Kroosom koji ugovor s Realom ima do 2022. godine, a u njemu je i otkupna klauzula od 300 milijuna eura. I Marotta je svjestan da posao nije nimalo jednostavan, ali ne želi Kroosa izbrisati sa liste svojih želja.

Inače, Inter u svojim redovima već ima tri člana hrvatske nacionalne momčadi: Šimu Vrsaljka, Ivana Perišića i Marcela Brozovića.

Kopirati
Drag cursor here to close