(Pred)asistencija

Neopjevani junak Liverpoola: Skupljač lopti najbolje pratio igru!

Cijeli Liverpool danas na društvenim mrežama i u pubovima slavi jednog skupljača lopti. Dečko je naprosto ''ubrzao'' igru i dao priliku Alexander-Arnoldu da obranu Barce uhvati na spavanju.
Sport / Nogomet | 08. 05. 2019. u 12:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FOX Sports / Liverpool - Barcelona: Kad cijeli stadion igra...

Izgleda da ne nose svi heroji crvene dresove, ali ih zaslužuju nositi. Dok se svijet divio Liverpoolovim igračima za sionćnju čudesnu utakmicu protiv Barcelone, kojom su izborili plasman u finale Lige prvaka, nekoliko pedantnijih navijača pronašli su jednog neopjevanog junaka.

Anonimni majstor zaslužio je također biti u zagrljaju s Kloppom, Salahom i društvom i pjevati "You'll Never Walk Alone" pred Kopom te kupiti hvalospjeve za svoj majstorski potez. Cijeli Liverpool danas na društvenim mrežama i u pubovima slavi jednog skupljača lopti.

Njegova uloga u ključnom četvrtom golu kojim su Redsi potvrdili plasman u finale bila je presudna, smatraju zaluđeni navijači najluđeg kluba na svijetu. Dečko je naprosto ''ubrzao'' igru i dao priliku Alexander-Arnoldu da obranu Barce uhvati na spavanju.

Dječakova reakcija i njegov britki um bili su u najmanju ruku jednako zaslužni za briljantnu asistenciju Trenta Alexandera-Arnolda jer je postavio loptu na korner što je brže mogao kako bi se igra u trenucima kad su Redsi lomili susret neometano nastavila.

Također, pobrinuo se da lopta koja je ostala u terenu što prije završi kod njega, pa sudac nije morao prekidati igru i tako razbijati ritam u kojem je Liverpool u tim trenucima bio.

Pohvalio ga je čak i legendarni Graeme Souness analizirajući utakmicu iz studija.

„Gledajte ovo, zaokružit ćemo ga,“ najavio je svojim gledateljima. „Lopta izađe u korner, oni ju prate, gledajte skupljača lopti, već je na svom mjestu,“ pričao je.

„Alexander – Arnold ju spusti, počne pripremati zalet i shvati da nekoliko igrača Barce nije postavljeno. Okrenuli su mu leđa, to se ne smije raditi.“

Liverpoolova legenda nije ni tu stala s pohvalama, nego je poentirala kako anonimnog junaka treba i nagraditi.

„Malom dajte dvije sezonske ulaznice za iduću sezonu i dvije ulaznice za finale kao nagradu za asistenciju.“

Malo koji navijač Liverpoola se ne bi s time složio.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Inside the dressing room at full-time  #LFC #Liverpool #LiverpoolFC #UCL #ChampionsLeague

Objavu dijeli Liverpool Football Club (@liverpoolfc)

Junak večeri zove se Oakley Cannonier

Navijači Liverpoola nakon utakmice na društvenim mrežama su "otkrili" asistenciju malog skupljača lopti i promijenili mu život. Potragu na Twitteru prva je u obitelji vidjela njegova baka.

Uskoro se saznalo kako se radi o 14-godišnjem Oakleyju Cannonieru.

Oakley je inače član Leedsa, a navijači su pozvali klub da Oakleyju uruči kartu za finale. Nakon susreta, pala je zajednička fotka Arnolda i neočekivanog asistenta.

Kopirati
Drag cursor here to close