La Liga

Nema krize: Barcelona pokazala karakter protiv Betisa na Villamarínu

Tko zna kako bi utakmica završila da je Betis zadržao prednost do poluvremena, ali ovako je u trećoj minuti sudačke nadoknade na 2:2 poravnao Sergio Busquets nakon što se snalažljivo snašao poslije slobodnog udarca Messija.
Sport / Nogomet | 10. 02. 2020. u 09:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: FC Barcelona / Igrači Barcelone okrenuli su rezultat protiv Betisa

U posljednjem dvoboju 23. kola Primere, gledatelji su na Estadio Benito Villamarín vidjeli sjajan obračun Betisa i Barcelone, u kojem je pobjedu 3:2 odnio gostujući sastav i branitelj naslova prvaka.

Betis je imao vodstvo od 2:1, napad Barcelone je "štrajkao" realizacijom, ali je Leo Messi preuzeo ulogu razigravača i s tri asistencije trasirao put ka pobjedi.

Počelo je sjajno za Betis. Već u 6. minuti poveli su zgoditkom Canalesa iz kaznenog prostora, ali nisu dugo uspjeli očuvati prednost. Tri minute potom Frenkie De Jong je prsima primio prekrasno dodavanje Messija i lakoćom zakucao loptu u gol.

Prednost je Betisu vratio Nabil Fekir sjajnim solo potezom i prizemnim udarcem s ruba kaznenog prostora. Tribine su proključale u 26. minuti, no bio je to zadnji trenutak veselja po njih.

Tko zna kako bi utakmica završila da je Betis zadržao prednost do poluvremena, ali ovako je u trećoj minuti sudačke nadoknade na 2:2 poravnao Sergio Busquets nakon što se dobro snašao poslije slobodnog udarca Messija.

U drugom poluvremenu gledali smo potpunu dominaciju Barcelone, ali su se propisno ispromašivali u nastojanjima da postignu gol vrijedan pobjede. Ponovno je bio slobodan udarac za Blaugranu, ponovno je loptu izveo Messi iz velike udaljenosti, a nebeski skok Clementa Lengleta osigurao je vrlo vrijedna tri boda za Barcelonu.

Do kraja utakmice vidjeli smo po jedan crveni karton sa svake strane. Druge žute dobili su Fekir i Lenglet i to u razmaku od svega tri minute. Ivan Rakitić u igru je ušao u 89. minuti umjesto Griezmanna.

Kopirati
Drag cursor here to close