Ne drži ga mjesto

Nedisciplina: Brescia otpušta Marija Balotellija

Iako je Balotelli najbolji strijelac kluba, njegovih pet pogodaka u 19 utakmica također nije postignuće koje bi vodstvo kluba impresioniralo, a predsjednik Massimo Cellino izgubio je povjerenje u nestašnog Marija.
Sport / Nogomet | 07. 06. 2020. u 12:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: AFP / Mario Balotelli

Talijanski nogometni prvoligaš Brescia pokrenuo je postupak za otpuštanje bivšeg reprezentativca Marija Balotellija, izvještavaju u subotu talijanski mediji.

Posljednjeplasirana momčad Serie A želi se rastati s bivšim reprezentativnim napadačem, koji je propustio nekoliko treninga za što je priložio liječničku potvrdu. "Football Italia" piše o čak deset propuštenih treninga.

Epilog je to prijepora koji je započeo još u ožujku, nakon što je prvenstvo prekinuto zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa.

Balotelliju i njegovim suigračima uručen je plan treninga, koji su igrači sami trebali provoditi tijekom izolacije, ali to se nije svidjelo osebujnom 29-godišnjem napadaču koji je tvrdio da ga muče problemi s probavom.

Iako je Balotelli najbolji strijelac kluba, njegovih pet pogodaka u 19 utakmica također nije postignuće koje bi vodstvo kluba impresioniralo, a predsjednik Brescije Massimo Cellino (62) više nema povjerenja u povremenog reprezentativca Italije.

Mario Balotelli je ljetos stigao iz Olympique Marseilleja bez odštete i s talijanskim je ligašem potpisao do ljeta 2022.

"Gazzetta dello Sport" piše da su Balotellijevi zastupnici s Brescijom dogovorili otpreminnu u visini od 400.000 eura.

Obje strane putem medija žale se kako su izigrani, ali nakon što se prašina slegne, jedino što će se pamtiti je činjenica o još jednoj neuspješnoj destinaciji nekad velikog talenta talijanskog i europskog nogometa.

Svi Balotellijevi klubovi

Karijeru je Mario Balotelli započeo još 2007. godine u Interu iz Milana, odakle je prešao u Manchester City.

Sljedeća klub bio mu je AC Milan, a onda je uslijedila iznimno neuvjerljiva epizoda u Liverpoolu, odakle je također išao na jednogodišnju posudbu u Milan.

Vrijeme provedeno u francuskoj Nici (61 nastup, 33 pogotka), od 2016. do 2019. kao da je bilo najplodnije u njegovoj karijeri.

Za Marseille je potom odigrao 15 utakmica, postigavši osam golova, da bi se prošloga ljeta vratio u Italiju i potpisao s Brescijom.

Kopirati
Drag cursor here to close