Put u Finsku

Neće biti lako

Susret s Fincima će zbog suspenzije propustiti Miralam Pjanić, koji također smatra nas očekuje teška i važna utakmica.
Sport / Nogomet | 06. 06. 2019. u 12:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je sa Sarajevskog aerodroma otputovala u finski Tampere, u kojem će  8. lipnja protiv Finske odigrati treći susret kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. 

Izbornik bh. tima Robert Prosinečki kazao je da su svi igrači zdravi i spremni za utakmice s Finskom i Italijom (11. lipnja), iako je zbog loših vremenskih uvjeta bilo određenih problema na pripremama. 

''Sutra ćemo u Finskoj odraditi još jedan trening, a prekosutra nas očekuje utakmica koja je jedna od najvažnijih u ovim kvalifikacijama. Spremamo se za to. Finci su dobri, ali idemo tamo s dosta optimizma i vjerujemo da možemo napraviti dobar rezultat'', kazao je Prosinečki. 

Foto: Fena / 

Susret s Fincima će zbog suspenzije propustiti Miralam Pjanić, koji također smatra nas očekuje teška i važna utakmica.

''Italija je favorit u grupi i sigurno da će osvojiti dosta bodova u ovim kvalifikacijama protiv ekipa poput Finske i Grčke. Iz tog razloga nama je bitno da uzimamo bodove protiv tzv. manjih reprezentacija. Ako u meču s Finskom dođemo do bodova bit ćemo na dobrom putu da se plasiramo na Euro. Neće biti lako. Gledali smo ih, radi se o dobroj ekipi i očekuje nas teška utakmica'', kazao je Pjanić prije puta u Finsku. 

Video: Nogometna reprezentacija BiH otputovala u Finsku
Kopirati
Drag cursor here to close