Popio sam litru loze

Ne voli stajati praznih šaka: Engleski vratar Pickford upao u tučnjavu

Everton, čiji je Pickford sada golman, odmah je pokrenuo istragu te je izgledno kako će kazniti svog igrača koji je na ljeto 2017. godine za 28,5 milijuna eura stigao iz Sunderlanda.
Sport / Nogomet | 02. 04. 2019. u 07:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi golman engleske reprezentacije Jordan Pickford potukao se ispred kafića u Sunderlandu.

Snimka se ekspresno proširila Twitterom, a sve je započelo naguravanjem. On se sukobio s navijačima Newcastlea koji su rivali Sunderlanda.

Pickford je u nedjelju prvo gledao finale EFL Trophyja (poznatog kao Checkatrade Trophy) između Portsmoutha i njegovog bivšeg kluba AFC Sunderlanda. Ova utakmica završila je rezultatom 7:6 u korist Portsmoutha, nakon izvođenja jedanaesteraca, a Pickford je nakon toga otišao u Sunderland. Tamo se prepustio noćnom životu i ponekoj čašici, a s obzirom na njegovu prepoznatljivost, bilo je nemoguće da ostane neopažen, dnosno da se zabavi sa svojim društvo i krene dalje.

Kako prenosi Sun, Pickford je s prijateljima pio cijelni dan, pa se pretpostavlja kako je menadžer Evertona Marco Silva prilično ljutit. Incident je i zaštitara kafića ostavio sa šljivom ispod oka, a Pickford je u tučnjavi, čini se, pokušao 'podijeliti' dva udarca šakom.

Everton, čiji je Pickford sada golman, odmah je pokrenuo istragu te je izgledno kako će kazniti svog igrača koji je na ljeto 2017. godine za 28,5 milijuna eura stigao upravo iz Sunderlanda.

Na društvenim mrežama se pojavilo više snimki na kojima je vratar engleske reprezentacije. Što se tiče same tučnjave ispred kafića, očito je da nije bilo teže ozlijeđenih, a očevici kažu kako su zavađene morale razdvajati i prisutne žene.

"Tuče se kao curica", napisao je jedan korisnik Twittera.

Pickford, kojega su u javnosti dočekali sa skepsom nakon što je postao reprezentativni vratar, herojem Engleske postao je osmini finala Mundijala u Rusiji, kad je u susretu protiv Kolumbije obranio odlučujući jedanaesterac za pobjedu Gordog Albiona (5:4). Bila je to ujedno prva pobjeda Engleske na penale u povijesti svjetskih prvenstava.

Engleska je u Rusiji stigla do polufinala, gdje ju je eliminirala Hrvatska, a Pickford je i na toj utakmici solidno branio. U slobodnom vremenu ''belaj'' mu očito nije mrzak...


 

Kopirati
Drag cursor here to close