Serie A

Ne može luđe: Inter iz izgubljene pozicije do pobjede u 87. i 89. minuti!

Domaćin je u konačnici slavio rezultatom 4:3, a strijelci pogodaka bili su Martinez, Ceccherini (autogol), Lukaku i D'Ambrosio za domaćina te Kouame, Castrovilli i Chiesa za goste.
Sport / Nogomet | 26. 09. 2020. u 23:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Inter Twitter / Milanski Inter ubilježio je pobjedu nad Fiorentinom (4:3)

Utakmica kakvu su u subotu odigrali Inter i Fiorentina najbolja je moguća reklama za talijanski nogomet.

Domaćin je u konačnici slavio rezultatom 4:3, a strijelci pogodaka bili su Martinez, Ceccherini (autogol), Lukaku i D'Ambrosio za domaćina te Kouame, Castrovilli i Chiesa za goste.

Bila je to stvarno izvanredna nogometna predstava u kojoj su navijači mogli uživati od prvog do posljednjeg sučevog zvižduka.

Gosti su poveli već u trećoj minuti, a strijelac je bio Kouame nakon što ga je nesebično uposlio Bonaventura – 0:1.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena Barella je uposlio Lautara Martineza koji s ruba 16-erca lijepo matira gostujućeg čuvara mreže – 1:1.

U nastavku, Inter stiže do vodstva. Martinez je ubacio, a Ceccherini u namjeri da izbaci loptu vara svojeg vratara i Inter, praktički ni iz čega, stiže u vodstvo – 2:1.

Pet minuta kasnije, Fiorentina se vraća. Ribery je dugo držao loptu, sve oči braniča domaćina bile su samo na njemu, ali fantastični Francuz osjeća dolazak natrčalog Castrovillija kojem mirno ostavlja loptu, on taj poklon prihvaća i lijepo matira Handanovića – 2:2.

Fiorentina do novog vodstva stiže u 63. minuti. Asistencija Riberyja za Chiesu nešto je što mogu samo velemajstori – 2:3.

Ipak, po treći puta na ovoj utakmici, Inter preokreće rezultat!

Prvo je zabio Lukaku u 87. minuti na asistenciju Hakimija, a onda i D'Ambrosio koji je zabio pogodak vrijedan tri boda nakon što je Inter brzo izveo korner te je braniča Nerazzurra lijepim ubačajem pronašao Alexis Sanchez, koji je u igru ušao umjesto Ivana Perišića (78.).

U početnoj postavi Intera bio je i Marcelo Brozović, a zamijenio ga je Arturo Vidal (75.). 

Rezultati:

Torino - Atalanta 2:4
Sampdoria - Benevento 2:3
Cagliari - Lazio 0:2
Inter - Fiorentina 4:3 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close