Ptica selica

Ne ide mu: Josip Drmić u siječnju prelazi u Stuttgart?

Stuttgart od Borussije M'Gladbach namjerava kupiti Josipa Drmića i povremenog njemačkog reprezentativca Patricka Herrmanna.
Sport / Nogomet | 29. 12. 2018. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Švicarskom nogometnom reprezentativcu bh. porijekla Josipu Drmiću (26) predstoji još jedno seljenje na novu adresu u Bundesligi. Njega u siječnju želi dovesti VfB Stuttgart, kojemu u ovoj sezoni ide jako loše.

Stuttgart od Borussije M'Gladbach namjerava kupiti Drmića i povremenog njemačkog reprezentativca Patricka Herrmanna (27), piše Bild.

Obojici nogometaša ugovori ističu u ljeto 2019. godine, a želi li ih imati već na polusezoni, VfB Stuttgart mora platiti 3,5 milijuna eura.

Dieter Hecking, trener Borussije (M), ne računa s Drmićem, tako da protiv njegova odlaska u siječnju Hecking neće imati ništa protiv. Naime, Josip Drmić u ovoj sezoni nije zabilježio niti jedan nastup za Borussiju.

Za Herrmanna se pak zanimaju još neki klubovi, a i u samoj Borussiji ga i dalje žele zadržati. U zadnjem kolu jesenskog dijela Herrmann je čak bio u startnoj postavi Borussije. Osim toga, on je izdanak njihove škole nogometa, a klub se ne želi olako riješiti igrača koji je tu već jedanaest godina.

Što se tiče Drmića, on je u Bundeligi od 2013. godine, kad je iz FC Züricha prešao u 1. FC Nürnberg. Potom je otišao u Bayer 04 iz Leverkusena, ali se nije uspio nametnuti. U Borussiju Mönchengladbach prešao je 2015. godine, a bio je i u HSV-u na posudbi. Stuttgart bi, dakle, bio njegov peti bundesligaški klub.

Kopirati
Drag cursor here to close