Ballon d'Or

Navodno procurili rezultati glasovanja: Modrić je osvajač Zlatne lopte?

Platforma Deportes Cuatro piše da su došli do finalnih rezultata glasovanja te kako je upravo hrvatski kapetan, koji je 2018. osvojio Ligu prvaka sa Madridom i došao do finala Svjetskog prvenstva s Hrvatskom.
Sport / Nogomet | 23. 11. 2018. u 07:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukoliko je vjerovati španjolskom Deportes Cuatro, Luka Modrić će 3. prosinca biti proglašen najboljim igračem svijeta za 2018. Riječ je najprestižnijoj individualnoj nogometnoj nagradi – Zlatnoj lopti koju dodjeljuje France Football.

Platforma Deportes Cuatro piše da su došli do finalnih rezultata glasovanja te kako je upravo hrvatski kapetan, koji je 2018. osvojio Ligu prvaka sa Madridom i došao do finala Svjetskog prvenstva s Hrvatskom. Modrić je prije toga već proglašen Uefinim igračem godine te je osvojio Fifinu nagradu The Best.

Podsjetimo, France Football će sljedećeg tjedna otputovati u Madrid, gdje će napraviti fotografiju Zlatne lopte za naslovnu stranicu svog časopisa. Sport360 je već ranije pisao da će među finalistima ove godine po prvi puta u posljednjih 10 godina neće biti niti Messija niti Ronalda.

Većina medija smatra kako će Zlatna lopta ove godine zasigurno završiti u Madridu, jer su prva tri kandidata Varane, Modrić i Griezmann.

Video: Luka Modric - "Magician" 2018/19 - Dribbling Skills, Goals, Passes 
Kopirati
Drag cursor here to close