Click, click

Navijači žele Zrinjski i Želju na FIFA 19

Na internetskim forumima, Redditu i ostalim platformama igrači FIFA-e inzistiraju da EA Sports u FIFA-i 19 dodatno proširi popis klubova pa je tako stranica Fifauteam.com pokrenula neslužbenu anketu "Koje nove klubove želite u FIFA-i 19?"
Sport / Nogomet | 04. 05. 2018. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako u FIFA-i 18 igrači mogu igrati s klubovima iz 34 različite lige te njih devet koji su uvršteni pod "Rest of the world", community posvećen najpopularnijoj nogometnoj simulaciji traži još.

Na internetskim forumima, Redditu i ostalim platformama igrači FIFA-e inzistiraju da EA Sports u FIFA-i 19 dodatno proširi popis klubova pa je tako stranica Fifauteam.com pokrenula neslužbenu anketu "Koje nove klubove želite u FIFA-i 19?". Glasati možete OVDJE.

Iznenađujuće, na popisu više od 100 svjetskih klubova uvjerljivo vode oni iz regije. Trenutačno, od više od 50.000 ukupnih glasova, najviše, čak 20 posto dobio je splitski Hajduk. Na drugom mjestu je Zvezda s 16 posto glasova, a treći je Partizan s 10000 glasova.

Među njima su i Zrinjski i Željezničar, koji prilično dobro kotiraju. Glasati možete OVDJE.

Nije poznato do kad anketa traje, hoće li EA zaista uzeti u obzir njezine konačne rezultate i koliko klubova će biti dodano u novu igru, a neobjektivna je iz razloga što možete glasati jednom dnevno.

No ako se kanadska tvrtka zaista bude vodila rezultatima glasovanja, svakog dana možete svoj klub pogurnuti prema vrhu ankete.

Kopirati
Drag cursor here to close