13 kola bez poraza

Navijači Veleža u euforiji, Dudić poručuje: "Imamo pravo boriti se za Europu"

Jedina momčad koja je u 2021. godini bez poraza u Premijer ligi je mostarski Velež.
Sport / Nogomet | 20. 04. 2021. u 09:01 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rođeni su u 2021. odigrali sedam utakmica i ostvarili četiri pobjede, posljednju u nedjelju kod Širokog Brijega. Tom pobjedom došli su na diobu treće pozicije i da se liga sada završi igrali bi Europu.
 
"Mi ćemo pokušati izboriti Europu i od početka smo govorili da je cilj borba za Europu, a ne izboriti Europu. Uvijek sam govorio da imamo pravo boriti se za Europu i kada su nas na početku mnogi otpisivali vjerovao sam u ovu ekipu", rekao je Dudić za Velež TV.
 
Velež je sada u ogromnoj seriji od 13 prvenstvenih kola bez poraza. Zadnji poraz doživio je u gradskom derbiju od Zrinjskog 31. listopada. Serija bez poraza počela je pobjedom nad Širokim Brijegom i nastavila se nedjeljnom pobjedom nad istom ekipom u 26. kolu.
 
Video: Pobjeda Veleža na Pecari
 
Rođeni imaju idealnu priliku nastaviti tu seriju jer im u goste stiže posljednja Krupa, no u ovoj godini jedine ekipe koje nisu pobijedili su one koje se bore za ostanak.
 
"Znamo da imamo problema protiv slabijih ekipa, iako u ovoj ligi nema slabijih jer svatko dobiva svakoga. Ali imamo dovoljno vremena da se odmorimo i pripremimo na najbolji način", kazao je Dudić.
Kopirati
Drag cursor here to close