Tko bi rekao...

Navijači Real Madrida jasno dali do znanja Luki Modriću da ga više ne žele

Marca je svoje čitatelje upitala koju bi ekipu radije vidjeli u pokušaju obrane naslova i pobijedila je ona ekipa bez Luke Modrića za koju je glasalo više od 20.000 ljudi.
Sport / Nogomet | 13. 09. 2020. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Marca / Luka Modrić donio je toliko toga igri Real Madrida, ali je uvijek bio pod posebnim povećalom Marce i navijača

Ovog vikenda započela je nova sezona španjolske La Lige, a uoči prvog kola španjolska Marca se odlučila pozabaviti time kako će izgledati momčad aktualnog prvaka Real Madrida u novoj sezoni.

Real je završio s pripremama i ima skoro istu momčad kakvu je imao prošle sezone uz tek poneku prinovu među igračima koji su se vratili s posudbe.

Marca je uoči nove sezone navijačima Reala ponudila dvije opcije kako bi momčad trebala izgledati u pokušaju obrane naslova prvaka.

Jedna ekipa je puna iskusnih igrača poput Luke Modrića, Edena Hazarda, Tonija Kroosa i slično, dok su u drugoj postavi mlađi igrači predvođeni Fedeom Valverdeom, Casemirom, Martinom Odegaardom, Viniciusom i Rodrygom i u njoj nema kapetana 'Vatrenih'.

Momčad s Modrićem u centralnoj ulozi podrazumijeva sastav u kojem su Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos, Casemiro, Isco, Hazard, Benzema i naravno hrvatski kapetan. Ona druga, bez Modrića, uključuje Courtoisa, Carvajala, Varanea, Ramosa, Mendyja Valverdea, Casemira, Odegaarda, Rodryga, Benzemu i Viniciusa.

Marca je svoje čitatelje upitala koju bi ekipu radije vidjeli u pokušaju obrane naslova i pobijedila je ona ekipa bez Luke Modrića za koju je glasalo više od 20.000 ljudi.

Složi li se s ovime i Zinedine Zidane, Modrić će imati znatno manju ulogu u Realu no što je imao do sada.

Kopirati
Drag cursor here to close