Euforija

Navijači osvijetlili Široki bakljama i gromoglasno navijali s kule

Sport / Nogomet | 10. 04. 2017. u 21:19 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Navijačka euforija sve je jača u Širokom Brijegu, a nešto manje od dva dana dijeli nas od prve polufinalne utakmice Kupa BiH između Širokog Brijega i Željezničara za koju se već sada može reći da je utakmica sezone.

Susret se igra na Pecari u srijedu u 18.00 sati, a očekuje se pun stadion.

Atmosfera u gradu je sve usijanija, a u ponedjeljak navečer je kulminirala bakljadom Škripara s kule s Bošnjakovog brda odakle puca pogleda na Široki Brijeg. Uz bakljadu i vatromet, pjesma se prolamala gradom, a kasnije se nastavilo s navijanjem u krugu stadiona Pecara gdje su i prostorije Kluba navijača Škripari.

Dijelić atmosfere s balkona kuće u kojoj stanuje na Pecari snimio je kapetan Wagner Santos Lago te je video objavio na svojoj službenoj Facebook stranici uz poruku: ''S balkona se čuje, kapa do poda, Škripari! Idemo jako, idemo zajedno! Kup je naš!''

U utorak navečer u 21.00 sat Škripari su najavili karusel automobilima ulicama Širokog Brijega s navijačkim obilježjima te će i na taj način dodatno podignuti atmosferu i pozvati sugrađane da u srijedu ispune Pecaru i budu 12. igrač ''Plavo-bijelih''.

Cijeli grad je obljepljen plakatima s pozivima na utakmicu, osvanuo je u središtu grada veliki jumbu plakat, a na ulazu u grad na velikom video zidu ''vrti'' se Wagnerov pogodak glavom Željezničaru te poziv na utakmicu polufinala Kupa BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close