Navijači na tribinama: RS kaže može, Federacija ne može; odluka na NS-u BiH

Vlada Federacije BiH danas je donijela odluku o ukidanju policijskog sata, ali nije razmatrana opcija povratka navijača na tribine.
Sport / Nogomet | 20. 05. 2021. u 12:12 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalna Vlada nije ni razmatrala mogućnost povratka gledatelja na tribine nogomentih stadiona, pa s te strane mogućnost da zadnja kola Premijer lige ipak prođu s popunjenijim tribinama zasad nije moguća.

No, podsjetimo, u Republici Srpskoj ukinuta je zabrana, odnosno od 21. svibnja navijači mogu posjećivati sportske događaje, pa ostaje da vidimo što će napraviti NS BiH. Nogometni savez se dosad vodio odlukama oba entiteta, pa i kada je Županija Zapadnohercegovačka dopustila navijačima posjetu utakmica, Savez je zabranio klubovima da otvore stadione, jer je tražio iste uvjete za sve.

No, pravo je pitanje što će sada napraviti kada je Borac najavio "feštu" za posljednju domaću utakmicu protiv Tuzla Cityja.

Javna je tajna da Borac ima povlašten položaj unutar Saveza, pogotovo otkako je na čelo došao njihov bivši šef Vico Zeljković, a treba podsjetiti i to da se prošla sezona nije dovršila iako su federalne institucije dale svoje dopuštenje, no stigao je "stop" iz Republike Srpske.

Kopirati
Drag cursor here to close