Odlučeno

Nastavlja se talijanska Seria A, prvi susret 17. lipnja

Do kraja talijanskog prvenstva ostalo je još 12 kola, a uoči prekida uzrokovanog pandemijom koronavirusa početkom ožujka na vrhu je bio Juventus sa 63 boda
Sport / Nogomet | 30. 05. 2020. u 10:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sastanku 20 talijanskih nogometnih prvoligaških klubova završenom u petak kasno navečer odlučeno je kako će se sezona u Italiji nastaviti prvim polufinalnim utakmicama Kupa između Napolija i Intera te Juventusa i Milana koje će se igrati 17. lipnja.

U četvrtak je talijanski ministar sporta Vincenzo Spadafora izjavio kako se Serie A može nastaviti od 20. lipnja, a svih 20 klubova jednoglasno je u petak odlučilo kako će se toga vikenda, u subotu 20. i nedjelju 21. lipnja odigrati četiri zaostala susreta Atalanta - Sassuolo, Verona - Cagliari, Inter - Sampdoria i Torino - Parma, dok će se susreti 27. kola, prvog punog kola koje je na rasporedu igrati od 22. lipnja.

Do kraja talijanskog prvenstva ostalo je još 12 kola, a uoči prekida uzrokovanog pandemijom koronavirusa početkom ožujka na vrhu je bio Juventus sa 63 boda, jednim više od drugog Lazija, piše Hina.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close