Federalna liga

Nastavlja se nikad zanimljivija Prva liga: Derbi na Areni TV

Nakon skoro četiri mjeseca stanke ovog vikenda nastavit će se natjecanje u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.
Sport / Nogomet | 05. 03. 2021. u 14:39 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle godine bila je ista tolika stanka i nakon što se odigralo jedno kolo u proljetnom dijelu, sezona je prekinuta i više nije nastavljena. Nadamo se da će sada više biti sreće, jer prvenstvo odavno nije bilo zanimljivije.

Više nema klubova kao ranije koji bi vodili ligu od početka do kraja i onda izborili Premijer ligu, što govori i to da je jesenas veliki broj klubova barem u jednom kolu bilo vodeće. Na kraju je jesen kao prvoplasirana momčad završila ekipa Posušja. 

Momčad Denisa Ćorića vratila se u ovaj rang nakon deset godina drugoligaškog nogometa i odmah na startu igrala je daleko najbolji nogomet. Iako u HŠK Posušje ističu kako nemaju ambicije završiti u Premijer ligi, činjenica je da igraju najbolji nogomet u ligi.

Posušje će na startu proljeća igrati i derbi kola protiv TOŠK-a iz Tešnja, koji je loše krenuo, ali se konsolodirao i završio kao treći. Gledatelji i dalje ne mogu na stadion, ali ova utakmica se može gledati u TV prijenosu, na Arena Sport Televiziji u nedjelju u 14 sati.

Po četiri utakmice su u subotu i nedjelju, a od ovog kola prvi put će se igrati i u Žepču, jer je Vis Simm Bau tamo prijavio svoje domaće utakmice.

Parovi 16. kola (15 sati)

SUBOTA

ORAŠJE: Orašje - Zvijezda

GORAŽDE: Goražde - Bratstvo

KONJIC: Igman - Slaven

ČAPLJINA: Čapljina - Rudar

NEDJELJA

POSUŠJE: Posušje - Tošk (14 sati)

GABELA: Gošk - Jedinstvo

ŽEPČE: Vis Simm Bau - Budućnost

HADŽIĆI: Radnik - Travnik

Kopirati
Drag cursor here to close