Ne pomaže ni Hrvat...

Nastavlja se kriza Bayerna: Mršavih 1:1 protiv Uniona

U 28. kolu Bundeslige Bayern je odigrao 1:1 protiv Uniona, a debitirao je mladi Hrvat Josip Stanišić. Strijelci su bili Jamal Musiala (68.) i Marcus Ingvarsten (86.).
Sport / Nogomet | 11. 04. 2021. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Europski prvak Bayern odigrao je samo 1:1 protiv berlinskog Uniona u 28. kolu Bundeslige.

Nakon domaćeg poraza u Ligi prvaka od PSG-a, Bayern je na domaćem terenu ugostio Union Berlin s kojim je tek remizirao. Do 68. minute susreta na semaforu je stajalo 0:0, a onda je Bavarce u vodstvo doveo mladi Jamal Musiala.

No, sreća nije bila dugog vijeka. Pred sam kraj susreta, u 86. minuti Marcus Ingvarsten postiže pogodak za 1:1 i produbljuje krizu minhenske momčadi, piše Hina.

Dodajmo kako je u redovima Bayerna debitirao mladi Nijemac hrvatskih korijena Josip Stanišić.

Novi kiks Bayerna iskoristio je RB Leipzig koji je na gostovanju kod Werder Bremena slavio s visokih 4:1.

Prvi pogodak na susretu postigao je bivši igrač Dinama Dani Olmo koji je doveo goste u vodstvo u 23. minuti susreta. Do kraja poluvremena, Leipzig je uspio povisiti vodstvo na 3:0 pogocima Alexandera Sørlotha u 32. i 41. minuti.

U 61. minuti susreta Milot Rashica je uspio smanjiti na 1:3, ali već dvije minute kasnije Marcel Sabiter postiže pogodak za konačnih 1:4.

U Frankfurtu Eintracht je s visokih 4:3 svladao Wolfsburg u izravnoj borbi za plasman u Ligu prvaka. Za domaćine su redom zabijali Daichi Kamada, Luka Jović, Erik Durm i Andre Silva, dok su za goste pogodili Ridle Baku, Wout Weghorst i Tuta.

Za goste su nastupili hrvatski reprezentativci Josip Brekalo koji je igrao do 72. minute i Marin Pongračić koji je u igrao ušao u 65. minuti susreta.

Nogometaši Borussije Dortmund upisali su gostujuću pobjedu protiv Stuttgarta, slavili su s 3:2. Za Dortmund su zabijali Bellingham u 47., Reus u 52. te Knauff u 80. minuti, dok su za domaćine pogodili Kalajžić u 17. te Didavi u 78. minuti.

Hrvatski reprezentativac Borna Sosa odigrao je cijeli susret za domaću momčad te je asistirao kod prvog pogotka.

Od ostalih rezultata 28. kola Bundeslige, izdvojimo kako su Hertha Berlin i Borussia Moenchengladbach remizirali s 2:2.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close