Premiership

Nastavlja se Burnleyjeva sezona iz snova

Fantastična sezona Burnleyja nastavljena je sinoć pobjedom 1:0 na Stokeom, do koje su domaći nogometaši došli u 89. minuti preko Ashleyja Barnesa.
Sport / Nogomet | 13. 12. 2017. u 08:21 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se približavaju božićni i novogodišnji blagdani raspored u engleskom nogometnom prvenstvu sve je zgusnutiji, pa je tako u utorak trima utakmicama otvoreno 17. kolo Premiershipa, a pobjede su upisali Chelsea i Crystal Palace.

Nakon poraza od West Hama proteklog vikenda, Chelsea se vratio na pobjedničke staze svladavši u gostima Huddersfield Town rezultatom 3:1.

Strijelci za aktualne prvake bili su Tiemoue Bakayoko (23'), Willian (43') i Pedro (50'), dok je jedini gol za Huddersfield zabio Laurent Depoitre dvije minute prije kraja susreta.

Chelsea se s tri nova boda izjednačio na ljestvici s drugoplasiranim Manchester Unitedom. Oba kluba imaju po 35 bodova, 11 manje od vodećeg Manchester Cityja.

Fantastična sezona Burnleyja nastavljena je sinoć pobjedom 1:0 na Stokeom, do koje su domaći nogometaši došli u 89. minuti preko Ashleyja Barnesa.

Burnley se nalazi na visokom četvrtom mjestu s četiri boda manje od Manchester Uniteda i Chelseaja.

U trećem susretu Crystal Palace je bio bolji od Watforda 2:1, i to nakon što je domaća momčad gubila gotovo cijelu utakmicu. Daryl Janmaat doveo je Watford u vodstvo već u trećoj minuti i taj se rezultat nije mijenjao sve do pred sam kraj.

U 87. minuti Tom Cleverley zaradio je drugi žuti karton, a dvije minute kasnije Crystal Palace iskoristio je brojčanu prednost na terenu i preko Bakaryja Sakoa došao do izjednačenja.

Potpuni preokret dogodio se u drugoj minuti sudačke nadoknade kada je za pobjedu 2:1 pogodio James McArthur.

Zahvaljujući tom trijumfu Crystal Palace je prvi put ove sezone pobjegao iz zone ispadanja i trenutno je sedamnaesti s 14 bodova. Ispod su West Brom, West Ham i Swansea.

Kopirati
Drag cursor here to close